Kıbrıs Zafere Doğru 14.bölüm tek parça izle! Barbaroslar son bölüm full izle! Barbaroslar son bölüm izle

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural başrollerini paylaştığı Kıbrıs Zafere Doğru 14.bölümü tek parça olarak internete yüklendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru son bölüm full izle! İşte, Kıbrıs Zafere Doğru son bölüm izleyebileceğiniz link...

Kıbrıs Zafere Doğru 14.bölüm tek parça izle! Barbaroslar son bölüm full izle! Barbaroslar son bölüm izle

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural başrollerini paylaştığı Kıbrıs Zafere Doğru dizisi 14.bölümü tek parça olarak yayınlandı. 12 Kasım 2021 tarihinde Kıbrıs Zafere Doğru son bölüm full internete yüklendi.

Kıbrıs Zafere Doğru 14.bölüm tek parça izle! Barbaroslar son bölüm full izle! Barbaroslar son bölüm izle - Resim : 1

Kıbrıs Zafere Doğru14. bölüm, diziseverler tarafından internet siteleri üzerinden aranmaya başladı. Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın ve Miray Akay'ın canlandırdığı rollerle ön plana çıktığı dizi, 14. bölümü ile izleyicilerini bekliyor.

Kıbrıs Zafere Doğru 14.bölüm tek parça izle! Barbaroslar son bölüm full izle! Barbaroslar son bölüm izle - Resim : 2

Kıbrıs Zafere Doğru13. bölümde neler oldu?

Kıbrıs Zafere Doğru13. bölümd; Türkiye'nin, Kıbrıs'a ilk resmi hava müdahalesinin ardından Erenköy sevinç içindedir. Diğer tarafta ise Erenköy'ü top atışına tutan Rum hücum botlarını ölüm dalışı ile batıran Cengiz Topel'in uçağı düşmüştür. Paraşütü ile Rum tarafına inebilen Yüzbaşı Cengiz, esir düşmüştür. Şimdi Cengiz için ölüm kalım savaşı başlamıştır. Ya Rumların işkencesinde konuşacak ya da ölümü tercih edecektir.

Kıbrıs Zafere Doğru 14.bölüm tek parça izle! Barbaroslar son bölüm full izle! Barbaroslar son bölüm izle - Resim : 3

Kendisine yapılan işkencenin boyutu her geçen dakika artarken Erenköy yeni saldırılar ile karşı karşıya kalır. Yunan uçakları devreye girip Erenköy üstünde uçuşa başlarken Türkiye'nin 64 savaş jeti devreye girer ve Yunan uçaklarını Erenköy'den kovup kahraman Mücahit'in direnişini taçlandırır. Erenköy'de zafer Kıbrıs Türkleri'ni beklerken adanın dört yanında hem Türk subayı hem de mücahitler bu direniş destanı için büyük bedeller öder.

Kıbrıs Zafere Doğru 14.bölüm tek parça izle! Barbaroslar son bölüm full izle! Barbaroslar son bölüm izle - Resim : 4

Kıbrıs Zafere Doğru 14. bölüm izle

Kıbrıs Zafere Doğru 4. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi konusu nedir?

"Kıbrıs Zafere Doğru"nun konusu; Rauf Denktaş, Makaryos tarafından adadan sürgün edilmiş, Kıbrıs'a alınmamaktadır. Denktaş, yanında TMT'nin efsane bayraktarı, komutan Ali Rıza Vuruşkan ile birlikte gizlice deniz yoluyla adaya girer. Diğer tarafta ailesine kavuşmuş olan Kemal Dereli, artık tam anlamıyla mücahit olmaya hazırdır.

Kıbrıs Zafere Doğru 14.bölüm tek parça izle! Barbaroslar son bölüm full izle! Barbaroslar son bölüm izle - Resim : 6

Gizemli bir törenle TMT yemini eden Kemal ve Derviş, Ankaralı ile gizli görevlerine başlar. Nişanlısı Ayşe'nin Kıbrıs'a geldiğinden habersiz Ankaralı, Mücahit Kemal ve yeni mücahitlerden oluşan ekip ayrılmaz bir operasyon takımıdır. Tarihe geçen bir direniş gösteren bu 713 kişilik mücahit topluluğu, kendilerini dört taraftan sarmış 15 bin düşmana karşı savaşacak, bir direniş destanı yazacaktır.

Kıbrıs Zafere Doğru 14.bölüm tek parça izle! Barbaroslar son bölüm full izle! Barbaroslar son bölüm izle - Resim : 7

Onlara katılıp son darbeyi indirecek olan Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ise Türkiye'den gelen 64 savaş jeti ile Rum tarafını bombardımana tutup Türkiye'nin ilk hava şehidi olarak yürekleri dağlayan bir ölümle tarihe kahraman olarak geçecektir.

Kıbrıs Zafere Doğru 14.bölüm tek parça izle! Barbaroslar son bölüm full izle! Barbaroslar son bölüm izle - Resim : 8

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi oyuncuları kimdir?

  • Serkan Çayoğlu - Ankaralı
  • Ahmet Kural - Kemal
  • Devrim Saltoğlu - Rauf Denktaş
  • Tayanç Ayaydın - Samson
  • Pelin Karahan - İnci
  • Gülper Özdemir - Ayşe
  • Hasan Küçükçetin - Derviş
  • Mehmet Aykaç - Erdil
  • Demir Karahan - EfsaneT
  • ekin Temel - Ali Rıza Vuruşkan
  • Miray Akay - Pembe
  • Ahmet Somers - Salahi 
  • Ömer Turan - Mücahit Bekir