Kim Kardashian'ın eşi ünlü rapçi Kanye West Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı!

Amerikalı yıldız Kim Kardashian'la boşanma aşamasında olan, dünyaca ünlü rapçi Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı. Ye, "Neden tüm yorumlarımın ilk 8 tanesi bu dilde Instagram?" açıklamasıyla Türkiye gündemine oturdu.

Kim Kardashian'ın eşi ünlü rapçi Kanye West Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı!

Ünlü sosyetik yıldız Kim Kardashian ve eşi Kanye West, seks kasedi mevzusu ile gündeme gelmişti. West, Kardashian'ın ikinci bir seks kasedinin çıkmasını engellediğini söyleyip tartışmayı alevlendirmiş ve Kardashian bunu reddetmişti. Boşanma aşamasında olan ünlü çift, magazin gündeminden düşmüyor. Kardashian'ın eşi Ye, şimdi de Türkiye gündemine girdi. Ünlü rapçi, sosyal medya hesabından Türk takipçilerinin yaptığı yorumları paylaştı.

Kim Kardashian'ın eşi ünlü rapçi Kanye West Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı! - Resim : 1

West'in dört çocuk mücadelesi

Kardashian'la boşanma aşmasında olan 44 yaşındaki West, dört çocuğu için verdiği mücadele ile daima gündemdeki yerini koruyor. 1.3 milyar dolar serveti olan sünyaca ünlü rapçi, Instagram bir paylaşım yaparak, 41 yaşındaki Kardashian'ın çocuklarına yalnız başına baktığını, onların tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını belirten açıklamasına tepki gösterdi.

Kardashian'ın iddiasını yalanladı

Artık 'Ye' olarak anılmak isteyen ve adını değiştiren ünlü rapçi, küçük kızı Chicago'nun doğum gününde yaşananları anlatarak Kardashian'ın "Çocuklarıma yalnız başıma bakıyorum" iddiasını, "Sen ne demek istiyorsun? Bana doğum günü partisinin yapıldığı yerin adresini vermeyerek küçük kızımı benden kaçırdığını bütün Amerika gördü" sözleriyle yalanladı.

Kim Kardashian'ın eşi ünlü rapçi Kanye West Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı! - Resim : 3

Türk takipçiler yorumlarına yanıt verdi

Kanye West'in 10,8 milyon takipçisi bulunan sosyal medyada hesabından yayınladığı bu gönderiler, dikkatli Türk takipçilerinin de gözünden kaçmadı.

Türk takipçisi, paylaşımın altına yorumlarda bulunarak, Kardashian ile girdikleri çocuk tartışması hakkında görüş belirtti. Bazı kişiler, ikilinin çocuk tartışmasını sosyal medya üzerinden yapmaması gerektiğini savundu.

Kim Kardashian'ın eşi ünlü rapçi Kanye West Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı! - Resim : 4Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı

Paylaşımın altındaki tartışmalar sürerken, ünlü şarkıcı, "Neden tüm yorumlarımın ilk 8 tanesi bu dilde Instagram?" açıklamasıyla Türk takipçilerinin yorumlarının fotoğraflarını paylaştı. West’in bu hareketi, Twitter’da Türkiye gündemine oturdu.

Kim Kardashian'ın eşi ünlü rapçi Kanye West Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı! - Resim : 5