Kim milyoner olmak ister yarışmasına katılan hamile yarışmacı esprisiyle geceye damgasını vurdu! Kenan İmirzalıoğlu kahkahaya boğuldu!

Atv ekranlarının en çok izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan yarışmacı Burçin Kaya Hüseyinoğlu samimiyetiyle büyük ilgi topladı. Hamile yarışmacı yaptığı espriyle ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'na kahkaha attırdı.

Kim milyoner olmak ister yarışmasına katılan hamile yarışmacı esprisiyle geceye damgasını vurdu! Kenan İmirzalıoğlu kahkahaya boğuldu!

Atv ekranlarının yıllardır ilgiyle izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yayınlanan her bölümünde ilginç anlara tanıklık ediyor. Geçen bölümde yer alan yarışmacı Burçin Kaya Hüseyinoğlu, başarılı bir performansla izleyicilerin karşısına çıktı. Pozitif enerjisiyle yarışmaya hızlı bir giriş yapan yarışmacı ilk soruları rahatlıkla yanıtlamayı başardı.

Yarışmacı oturur oturmaz ünlü sunucuya, "Bugün buraya 1,5 kişi olarak geldim. 8,5 aylık hamileyim. Adını da belirledik. Burada doğurursam adını Mert Kenan koyacağız adını" şeklinde espri yaptı. Kenan İmirzalıoğlu ise bu espriye gülerek karşılık verdi.

10 yıl sonra çocuğuna bir anı bırakmak isteyen yarışmacı aynı zamanda eşiyle birlikte yarışmaya katılmak istediğini ancak eşinin onunla birlikte gelmek istemediği esprili bir şekilde anlattı. Hüseyinoğlu'nun elenmesinden korktuğu için eşinin gelmediği söyleyen yarışmacı izleyen herkesi kahkaya boğdu.

'Ben bu yarışmaya mutlaka katılmalıyım' diyen yarışmacı oğlu için gerçekleştirmek istediği bağış miktarını kazandı. Başarılı bir performans sergileyen yarışmacı, hedeflediği gibi 30 bin TL alarak yarışmadan ayrıldı.