Dizi aşkları gerçek olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden müjde!

Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oynayan ve daha sonrasında aşk yaşamaya başlayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden müjdeli haber geldi. Çayoğlu, 6 yıl önce Gürel' evlenme teklifi etmişti. Ünlü çiftin ne zaman evlenecekleri belli oldu.

Dizi aşkları gerçek olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden müjde!

Özge Gürel ve şimdilerde Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde başrol oynayan Serkan Çayoğlu, çifti bir zamanlar Kiraz Mevsimi dizisinde başrolü paylaşmışlar ve rol aşkı gerçek olmuştu. 6 yıl önce Çayoğlu'ndan sevgilisine evlenme teklifi gelmiş ve çift nikah masasına oturma kararı almıştı. Şimdi de Gürel ve Çayoğlu'ndan yeni bir müjdeli haber geldi. Çiftin ne zaman evleneceği belli oldu.

Dizi aşkları gerçek olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden müjde! - Resim : 1

Bay Yanlış, Dolunay, Kiraz Mevsimi dizilerinde başrol oynayan ünlü oyuncu Özge Gürel, yeni dizisinin Nişantaşı'ndaki çekimi sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gürel, Serkan Çayoğlu ile hakkında konuşulan evlilik iddialarına son noktayı koydu.

Dizi aşkları gerçek olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden müjde! - Resim : 2

"Yaz ayında evleneceğiz"

Başarılı oyuncu Gürel, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Serkan Çayoğlu ile yaz aylarında evlenecekleri yönünde çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu.

Dizi aşkları gerçek olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden müjde! - Resim : 3

Snob Magazin'in haberine göre Gürel, "Evet doğrudur. Düğün yaz ayında olacak ama tarihi belli değil. Serkan'ın işleri yeni bitti" diyerek iddilrı doğruladı.

Dizi aşkları gerçek olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden müjde! - Resim : 4

Serkan Çayoğlu'nun oturacakları yeni evleri için şimdiden hazırlık yapmaya başladığı ve kesenin ağzını açtığı öğrenilmişti.

Evlenince 6 milyon liralık evde yaşayacaklar

Oyuncunun Zekeriyaköy'de yaklaşık 6 milyon liraya ev satın alarak tadilata soktuğu, 2 katlı lüks villanın dekorasyonunu Özge Gürel'in zevkine göre yeniden dizayn için ise yaklaşık 350 bin liralık bir masraf yapacağı konuşuluyor.

Kaynak: Snobmagazin