Kırmızı bülten ve ulusal seviyede aranan 61 suçlu Türkiye'ye getirildi! Bakanlık duyurdu

İçişleri Bakanlığı kırmızı bültenle aranan 16 suçlu ve ulusal seviyede aranan 45 suçlu olmak üzere toplam 61 suçlunun yakalanarak Türkiye'ye getirildiğini duyurdu. Suçlular, Gürcistan, Almanya, Yunanistan, Polonya, Portekiz, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bulgaristan’dan ülkemize geri getirildi.

Kırmızı bülten ve ulusal seviyede aranan 61 suçlu Türkiye'ye getirildi! Bakanlık duyurdu

İçişleri Bakanlığı 16'sı kırmızı bültenli olmak üzere 45 şüpheli yakalanarak Türkiye'ye getirildiğini getirildi.

Bakanlığın sanal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan 16 suçlu ile ulusal seviyede aranan 45 suçlu, saklandıkları ülkelerde yakalanarak yurda iadeleri sağlandı.

Söz konusu suçluların 50'si Gürcistan, 4'ü Almanya, 3'ü Yunanistan, diğerleri ise Polonya, Portekiz, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bulgaristan'da yakalandı.

Konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı'nın resmi X hesabından yapılan paylaşımda şu bilgilere yer verildi:

Kırmızı Bültenle Aradığımız 16, Ulusal Seviyede Aradığımız 45 suçlu olmak üzere

Toplam 61 suçlu; Gürcistan(50), Almanya(4), Yunanistan(3), Polonya, Portekiz, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bulgaristan’dan ülkemize geri getirildi.

Kırmızı Bültenle Uluslararası Seviyede Arananlar (16)

F.A., T.A., T.Ç., H.M., Ç.İ., O.M., H.Ç., G.Ç., A.Y., Ş.K., H.A., R.C., D.N.N.Ç., V.S., A.D. ve S.Ç ile

Ulusal Seviyede Arananlar (45)

B.G., O.O.D., T.U., S.Y., A.L., M.K., F.A., Ş.A., E.İ., M.B., Y.D., İ.Y., E.A., U.U., H.A., V.K., C.B., O.K., E.D., F.G., A.R.U., A.B., R.G., Ö.M., M.K., İ.K., A.Y., K.K., K.A., H.İ., M.T., S.A., H.K., M.A.Ç., H.İ., Z.Y., U.Ö., A.Ç., Y.Ç., A.A., B.K., H.Y., M.A., A.K. ve İ.A. isimli şahıslar yakalandı ve ülkemize iadeleri sağlandı.

Kırmızı bülten ve ulusal seviyede aranan 61 suçlu Türkiye'ye getirildi! Bakanlık duyurdu - Resim : 1