Kırmızı Oda 45.Bölüm full izle

Kırmızı Oda 45. Bölümü Tv8 ekranlarında yayınlandı. Binnur Kaya, Burak Sevinç, Tülin Özen, Meriç Aral gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kırmızı Oda son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 1 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Kırmızı Oda 45. Bölüm…

Kırmızı Oda 45.Bölüm full izle

Kırmızı Oda dizisinin 45.Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Kırmızı Oda 45.Bölümde neler olacak? TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda yeni sezonun ilk bölümüyle yine izleyiciyi büyüledi. İşte 1 Ekim günü ekranlara gelecek Kırmızı Oda dizisinin 45.bölüm tek parça linki…

Kırmızı Oda 45.Bölüm full izle - Resim : 1

Kırmızı Oda 44. Bölümde ne oldu?

Rezzan (Nihal Yalçın) karakola götürülür ve orada olaylı bir gece yaşanmasını sağlar. Doktor Hanım'a Cafer'i vurduğunu söyleyen Rezzan'ın aslında bu olayı hayalinde yaşadığı anlaşılır. Doktor Hanım, Cafer'in evine gizlice girdiğini itiraf eden Rezzan hakkında oldukça endişelenir. 

Süveyda (İlayda Alişan) bu hafta  Kırmızı Oda'ya oldukça motive gelir. Doktor Hanım'a bir hediye getiren Süveyda aslında getirdiği hediyeyi hırsızlık yaparak elde etmiştir. Doktor Hanım'ın söylediği bir söz ile geçmişe dönen Süveyda o karanlık geceyi hatırlar ve gözyaşlarına hakim olamaz.

Kırmızı Oda 45.Bölüm full izle - Resim : 3

Asuman (Başak Daşman)Doktor Hanım ile konuşmak için yanına gelir. Süveyda'nın küçükken başına gelen olayı anlatan Süveyda "ben nasıl anneyim?" diyerek kendine kızar ve sinir krizi geçirir. Derya( Ayça Bingöl) Kırmızı Oda'ya oldukça dağınık bir halde gelir. Annesinin yakın zamanda tahliye olacağını söyleyen Derya'nın içini korku kaplar. 

Kırmızı Oda 45.Bölüm full izle - Resim : 4

Kırmızı Oda 45.Bölüm izle

Kırmızı Oda 45.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kırmızı Oda dizisinin konusu nedir?

Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004'te yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlama bir dizidir. Dizide, İstanbul'da psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatrist olan Doktor Hanım'a ve diğer psikiyatrlara başvuran danışanların hikayeleri anlatılmaktadır.

Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kimdir?

  • Binnur Kaya
  • Tülin Özen
  • Burak Sevinç 
  • Meriç Aral
  • Halit Özgür Sarı
  • Gülçin Kültür Şahin
  • Sezin Bozacı
  • Baran Can Eraslan