Kırmızı Oda dizisinde final çanları… Eriyip gidecek mi?

Sevilen dizi Kırmızı Oda’nın reytinglerinin son bölümde düşmesi dizi hakkında final iddialarını da dile getirdi. Her bölümünde reyting rekoru kıran dizi son bölümünde istenilen reytingi alamadı.

Kırmızı Oda dizisinde final çanları… Eriyip gidecek mi?

Yayınlandığı her bölümde reyting rekoru kırarak ilk sıraya yerleşen Kırmızı Oda dizisi son bölümünde total reytingde 2. sırada yer aldı. Dizisinin ikinci sırada yer alması artık eski performansını vermediği hatta final iddialarını dile getirdi.

Hikayelerin gerçeklerden oluştuğu, ve kadroda Binnur Kaya Tülin Özenç, Burak Sevinç gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kırmızı Oda dizisi seyircinin gönlünde taht kurdu ve her Cuma merakla beklenen diziler arasında yerini aldı.

Dönem dönem farklı yaşanmış gerçek ve farklı hiakeyleri konu edinen birbirinden ünlü oyuncuları konuk eden Kırmızı Oda dizisi seyircileri adeta ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi son konusu ve başarılı oyuncusu Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakteriyle de hala popülerliğini koruyor. Ancak son zamanda yaşananlar birden bire izleyicinin kafasında Kırmızı Oda dizisi final yapacak! İddialarını gündeme getirdi.

Öyle ki yayınlandığı günde reytingde ilk sırayı bırakmayan Kırmızı Oda dizisi son bölümde istenen reytingi ne yazık ki alamadı. Sosyal medyada konuşulanlara bakıldığında ise izleyicinin Kırmızı Oda dizisinden artık sıkıldığı ve farklı konuları ele alması konularını tartıştığı ortaya çıktı.

Peki Kırmızı Oda dizisi Final mi yapacak?

Alınan reyting sonuçları ve seyircilerin yavaş yavaş yeni start alan dizilere yönelmesi, aynı zamanda seyircinin sıkılması Kırmızı Oda dizisini korkunç son ile karşı karşıya bırakmış durumda.

Buna Sina kololu’nun açıklamları da eklenince akıllarda Kırmızı Oda dizisi ne zaman final yapacak ya da Kırmızı Oda dizisi final mi yapıyor? Soruları geliyor.

Sina Koloğlu açıklamalarında ise, ““Bazen diziler durma noktasına gelir. Bu noktadan bir kez atladıktan sonra ise her şey toplanır” sözlerine yer verdi.

Bir çok dizi reytinglerin düşüşünden sonra ya da bu gibi durumlarda final yapmak durumunda kalmıştı. Kırmızı Oda dizisi için henüz final açıklaması yok. Fakat Reytingler düşmeye devam ederse hazin son da yakın.