Ünlü oyuncu Kırmızı Oda'ya transfer oldu! Hikayesi herkesi şaşırtacak!

Başladığı günden bu yana tüm Türkiye'yi gerçek yaşam öyküleriyle ekranlara kilitleyen Kırmızı Oda dizisine bomba isim transfer oldu. Peki Kırmızı Oda'ya kim katıldı? İşte ayrıntılar...

Ünlü oyuncu Kırmızı Oda'ya transfer oldu! Hikayesi herkesi şaşırtacak!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hikayelerden uyarladığı sevilen dizi Kırmızı Oda'ya sürpriz bir isim daha transfer oldu. Başrollerini Binnur Kaya gibi ünlü isimlerin paylaştığı sevilen dizi rekor kırmaya devam ediyor.

Ekranlara Kırmızı Oda ile döndü

Yepyeni hayat hikayesiyle konu olacak ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda'ya katıldı. Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen ve Ege'ye yerleşerek huzurlu bir hayat süren Aslıhan Gürbüz, ekranlara döndü.

Ünlü oyuncu Kırmızı Oda'ya transfer oldu! Hikayesi herkesi şaşırtacak! - Resim : 1

Dizide Kumru karakterine can verecek olan başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz, dizinin on yedinci bölümünde seyirciyle buluşacak.

Ünlü oyuncu Kırmızı Oda'ya transfer oldu! Hikayesi herkesi şaşırtacak! - Resim : 2

Kumru hikayesiyle şoke edecek

Kızı ve eşiyle birlikte mutlu bir aile yaşantısı olan Kumru, ailesiyle birlikte gittiği bir büfede yaşadığı krizin ardından eline geçirdiği bıçakla restorandaki bir adama saldırınca hayatı alt üst olacak.

Kumru’nun yaşadığı krizin sebebi ne? Saldırdığı adamla geçmişten nasıl bir bağlantısı var? Genç kadının herkesten sakladığı sırrı nasıl ortaya çıkacak? Kumru’nun kocası ve kızı bu davranışına nasıl tepki verecek?

Ünlü oyuncu Kırmızı Oda'ya transfer oldu! Hikayesi herkesi şaşırtacak! - Resim : 3

İşte tüm bu soruların cevabı yeni bölümü yayımlanacak olan Kırmızı Oda dizisinde belli olacak. 

Ünlü oyuncu Kırmızı Oda'ya transfer oldu! Hikayesi herkesi şaşırtacak! - Resim : 4

Son olarak ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde ‘Merve’ karakterine can veren oyuncu Aslıhan Gürbüz uzun süredir ekranlara ara verdi. Gelen teklifleri geri çeviren ünlü oyuncu, İstanbul'un karmaşasından kaçtı ve Ege'ye yerleşti. 

Peki Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983, Çanakkale, Türk, tiyatro ve sinema oyuncusu.

5 yaşında babasının işinden dolayı İstanbul'dan Bursa'ya taşınma kararı aldılar. Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu'nda okudu.Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Ünlü oyuncu Kırmızı Oda'ya transfer oldu! Hikayesi herkesi şaşırtacak! - Resim : 5

2009 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan, Bir Bulut Olsam dizisinde rol aldı.Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe"yi canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde "Deniz", Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise "Halime Sultan" karakterlerini canlandırmıştır.

Ünlü oyuncu Kırmızı Oda'ya transfer oldu! Hikayesi herkesi şaşırtacak! - Resim : 6

Temmuz 2011'de oyuncu Kerem Kupacı ile evlenen Aslıhan Gürbüz 2014'te ayrıldı.

Öte yandan ünlü oyuncu Gürbüz, uzun süredir kendini doğa hayatına adamıştı.