Kıskanç kadın uçağı birbirine kattı

Sevgilisinin uçaktaki diğer kadınlara baktığını ileri süren kıskanç kadın uçağı birbirine kattı. Koltukta hakaretler ettiği sevgilisi kalkınca da üzerine laptop çantasıyla saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

American Airlines uçağına binen bir çift, yerlerine geçmelerinin ardından hararetli bir şekilde tartıştı. Kısa bir süre sonra ayağa kalkan kadın, sevgilisine ağır hakaretler ederek bağırmaya başladı. Sevgilisini başka kadınlara bakmakla suçlayan kadın, uçuş görevlileri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Öfkeli kadın kontrolünü kaybetmek üzereyken, hostesler adamdan koltuk değiştirmesini isteyerek çıkan kargaşayı engellemek istedi. Bu sırada öfke nöbeti geçiren kadın sevgilisine vurarak, "Başka kadınlara bakamazsın, sadece bana bakabilirsin" diye bağırmaya başladı.

O sırada koltuktan çıkmayı başaran adam uçağın ön tarafına doğru hareketlendi ancak öfkeli sevgilisinin gazabından kurtulamadı. Kadın bu kez de adamın arkasından hamle yaparak elindeki laptop çantasıyla sevgilisine saldırdı. Yolcular ve uçuş görevlileri engel olmaya çalışsa da kadın hamlelerini yaptı.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından videoya binlerce yorum yapılırken, kadınlar genelde öfkeli kadını savunarak bir erkeğin yanındaki kadın yerine başka kadınlara bakmasını eleştirdi. Kadınlar, "Bir erkek yanındaki kadından başka bir kadına bakıyorsa asla o kadının yanında duramaz" fikrinde birleşti.

Aynı videoya yorum yapan erkekler ise adamı savunarak, her ne kadar hata yapmış olsa da böyle bir muameleyi hak etmediğini savundu. Erkekler, "Kadın, kendisine bir yanlış yapıldığını düşünüyorsa bunu erkeğe söyledikten sonra açıklamasını dinlemeliydi" görüşünde birleşti.

Dikkat çeken adamlar

Videonun dikkat çeken bir diğer noktası ise çiftin kavga ettiği koltuğun hemen önünde oturan iki erkek oldu. Arkadalarında kıyamet koparken istiflerini hiç bozmayan ikili olayları olabilecek en sakin halleriyle takip etti. İkilinin bu tavırları da "Dünya yansa umrunda olmaz bunların" şeklinde yorumlarla tarif edildi.

Olayın ardından sevgilisine şiddet uygulayan kadın uçaktan atılırken, mağdur olan hostesin de kadından şikayetçi olduğu açıklandı.