Kıvanç Tatlıtuğ Can Yaman'a 18 yıllık kariyeriyle yanıt verdi

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer dün akşam Bebek’te bir mekanda davet verdi. Davete Başak Dizer’in yakın arkadaşları katıldı. Davetin düzenlendiği mekana sürpriz bir isim de geldi.

tv100'de her cumartes saat 09.00'da ekrana gelen "Magazin Hattı"nın haberine göre son günlerde yurtdışında yaşadığı yoğun ilgi ile sık sık gündeme gelen oyuncu Can Yaman da arkadaş grubu ile mekanda bir süre eğlendi. Kısa bir süre sonra Kıvanç Tatlıtuğ’un geleceğini öğrenen Can Yaman mekandan adeta koşarak çıktı. Can Yaman gazetecilerden görüntü almamalarını için çaba gösterse de başarılı olamadı. Yaklaşık 15 dakika sonra mekana Kıvanç Tatlıtuğ giriş yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ Can Yaman'a 18 yıllık kariyeriyle yanıt verdi - Resim : 1

Düzenlenen davetten eşi Başak Dizer ile birlikte ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Tatlıtuğ “Uzun zamandır görmediğim dostlarımı gördüm, güzel bir akşam geçirdik“ dedi. Son günlerde Can Yaman’ın yaptığı "Benim dizilerim İspanya'ya satıldı. Kıvanç abinin dizileri satılmış mı bir bakmak lazım" yönündeki açıklamaların hatırlatılması üzerine ise Tatlıtuğ “Beni gayet iyi tanıdığınızı düşünüyorum. Kendim dışında gelişen herhangi bir olaya yorum yapmadım yine yapmayacağım. Başka bir sorunuz var ise yardımcı olabilirim. “ dedi. Muhabirlerin “Mekanın sahibi geldi diyebilir miyiz?” sorusu üzerine Kıvanç Tatlıtuğ “Arkadaşlar böyle şeyler demeyelim lütfen! 18 yıl olmuş, deşseniz de konuşmam. Çünkü daha önce de hiç bu tarz konuşmadım" diyerek konuyu kendi açısından kapattı. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ yeni projelerinin olacağını ve ileride bir tiyatro oyununda rol alabileceğinin de sinyallerini verdi.