Kıyıya vuran dev kütleyi görenler şaşkına döndü... Yetkililer alarma geçti, halkın buraya yaklaşması hemen yasaklandı

Son kasırgaların ardından kıyıya vuran dev nesneyi gören yetkililer ve halk şaşkına döndü. Bir batmış gemi kalıntısı olduğunu düşündükleri nesne yetkililer tarafından araştırılacak. Araştırma sona erene kadar vatandaşların bölgeye yaklaşması yasaklandı.

Kıyıya vuran dev kütleyi görenler şaşkına döndü... Yetkililer alarma geçti, halkın buraya yaklaşması hemen yasaklandı

Volusia County Beach Safety ekibi, bu hafta Daytona Beach Shores yakınlarında 8-10 metre uzunluğunda şüpheli bir gemi enkazının ortaya çıktığını söyledi. Grup, kimliği belirsiz bir geminin gövdesi gibi görünen nesnenin, geçen yıl Ian ve Fiona Kasırgalarının neden olduğu erozyon nedeniyle kumdan çıkıp kıyıya doğru itildiğine inanıldığını söyledi.

Kıyıya vuran dev kütleyi görenler şaşkına döndü... Yetkililer alarma geçti, halkın buraya yaklaşması hemen yasaklandı - Resim : 1

HALK GÜVENLİ MESAFEDE TUTULMALI

Sahil güvenliği yetkilileri, halkı nesneden güvenli bir mesafede tutmaları konusunda uyardı. Bir araştırma ekibinin görünen enkazı incelemek için Pazartesi günü bölgeyi ziyaret etmeyi planladığını söylediler. Aralık ayında kasırga erozyonunun bir sonucu olarak Volusia ilçesinde başka bir gemi enkazı karaya vurdu.

Kıyıya vuran dev kütleyi görenler şaşkına döndü... Yetkililer alarma geçti, halkın buraya yaklaşması hemen yasaklandı - Resim : 2