Akılalmaz plan! Cinsel ilişkiden sonra sevgilisinin spermini çaldı

Kız arkadaşı ile cinsel ilişkiden sonra banyoya gidip, odaya geri döndüğü zaman sevgilisini kan dondurucu bir şey yaparken yakaladı.

Akılalmaz plan! Cinsel ilişkiden sonra sevgilisinin spermini çaldı

20'li yaşlarda olup adını vermek istemeyen kişi, seksten hemen sonra koşarak banyoya gidiyor ve çıktığında dumura uğratan bir manzara ile karşılaştı.

İçeri döndüğünde ise kız arkadaşını kullanılmış prezervatiften sperm almaya çalışırken buldu. Yabancı kaynaklı bir forum sitesinde yaşadıklarını endişeyle paylaştı.

Kız arkadaşının, kullanılmış prezarvatiften aldığı spremle hamile kalmayı denediğini iddia eden adam çaresizce bekliyor. Forum sitesinde genç adama birçok tavsiye geldi...

"Yasal olarak hiçbir hak elde edemezsin, tek yapabileceğin hamile kalmamış olması için dua edip o kadından bir an önce uzaklaşmak."

"Bence emin olman gereken şey sevgilinin bunu ilk defa yapıp yapmadığı. Sonuçta senin haberin olmadan daha önce de yapmış olabilir."

"Böyle acımasızlık olur mu? O kadından koşarak uzaklaşman gerekiyor!"

"Hayırlı olsun baba olacak olabilirsin. Haberin olmadan hamile kalmaya çalışan bir kadın çocuğunu asla aldırmak istemez."