Deniz Bulutsuz davasını öncesi Ozan Güven'in son hali

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı için yargılanan ve 9 Haziran'da yeniden hakim karşısına çıkacak ünlü oyuncu Ozan Güven, uzun bir aradan sonra İstanbul'da görüntülendi. Kariyerinde zirve yaptığı sırada Deniz Bulutsuz olayı ile büyük bir yıkım yaşayan Ozan Güven'in son hali...

Deniz Bulutsuz davasını öncesi Ozan Güven'in son hali

9 Haziran'da yenide hakim karşısına çıkacağını söyleyen Güven, Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri hakkında da "Her zaman en iyisini yapıyor" dedi. Oyuncunun kilo kaybetmesi ve sakallarını kesmesi de gözlerden kaçmadı.

Deniz Bulutsuz davasını öncesi Ozan Güven'in son hali - Resim : 1

Snopmagazin'in aktardığına göre eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiası sonrası hakkında 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlan Ozan Güven, uzun bir süredir gözlerden uzak yaşıyor. Önceki gün bir davet çıkışı görüntülenen oyuncu, hem dava sürecinden hem de Cem Yılmaz'ın yeni dizisi hakkında konuştu.

Deniz Bulutsuz davası 9 Haziran'da

Eski sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle aylarca gündemden düşmeyen Ozan Güven, dava süreci için "Mahkeme süreci devam ediyor. 9 Haziran 2022'de mahkememiz var" dedi. Bir ara yediği içtiği ayrı gitmeyen Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan 'Erşan Kuneri' adlı dizisine övgüler yağdıran Ozan Güven, "Her zaman en iyisini yapıyor, saygı duymak lazım" dedi.

Ozan Güven ve Deniz Bulut karşılıklı birbirlerinden şikayetçi oldu

Yaşanan şiddet olayıyla ilgili Deniz Bulutsuz'un şikayeti üzerine Ozan Güven hakkında, Ozan Güven'in şikayeti üzerine de Deniz Bulutsuz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Ozan Güven aleyhine yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede, Güven'in, "hakaret, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama" suçlarından 13 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

Deniz Bulutsuz aleyhine yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede ise Bulutsuz'un, "basit yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi, her iki iddianameyi birleştirerek, iki tarafın da müşteki-sanık olarak yargılanmasına karar vermişti.