Kız arkadaşını denize attı... Boğulana kadar izledi.

15 yaşındaki Nesrin Koçaklı, 2017'de kayboldu ve kendisine bir daha ulaşılamadı. Davada tutuklu yargılananı Erkan Kanyılmaz'ın Koçaklı'yı denize atarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Denizli'de Ocak 2017'de yaşanan olayda, Koçaklı ailesi, 15 yaşındaki kızları Nesrin Koçaklı'yı her yerde arayan ama bulamadı. Emniyet Müdürlüğü, dosyayı kapatmadı. 27 Haziran 2019'da Nesrin'in en son birlikte görüldüğü erkek arkadaşı Erkan Kanyılmaz'ı gözaltına aldı.

19 yaşındaki Erkan Kanyılmaz hakkında 'Çocuğu kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Kabul edilen iddianame sonrası Kanyılmaz, ilk kez hakim karşısına çıktı.

Mahkemede okunan iddianamede, toplanan deliller ve tanık ifadelerine göre; Erkan kanyılmaz, Nesrin Koçaklı'yla birlikte liman arkasındaki kayalıklara gitti. Burada ikili arasında tartışma çıktı. Kanyılmaz, Koçaklı'yı denize attı. Genç kızı, boğulup gözden kaybolana kadar izledi. Mahkeme heyeti, Erkan Kanyılmaz'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.