Kızılcık Şerbeti yayından kaldırıldı mı? Kızılcık şerbeti dizisi neden yayınlanmayacak? Kızılcık şerbeti dizisi yok mu? Gerdek Gecesi sahnesinde ne oldu?

Son dönemde ekranların en çok konuşulan dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti’nin yayınına RTÜK durdurma kararı verdi. 1.5 milyon liralık idari para cezası verilen dizi ekranlarda olmayacak. Peki, Kızılcık Şerbeti yayından kaldırıldı mı? Kızılcık şerbeti dizisi neden yayınlanmayacak? Kızılcık şerbeti dizisi yok mu? İşte detaylar…

Kızılcık Şerbeti yayından kaldırıldı mı? Kızılcık şerbeti dizisi neden yayınlanmayacak? Kızılcık şerbeti dizisi yok mu?  Gerdek Gecesi sahnesinde ne oldu?

Ekranların en çok takip edilen ve her bölümüyle konuşulan Kızılcık Şerbeti dizisinden kötü haber! RTÜK Kızılcık Şerbeti dizisine ceza verdi. 1.5 milyon liralık para cezası da verilen Kızılcık Şerbeti dizisine aynı zamanda yayını durdurma cezası da verildi.  

KIZILCIK ŞERBETİ YAYINDAN KALDIRILDI MI?

Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK tarafından 5 hafta durdurma kararı verildi.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNE YAYINDAN NEDEN KALDIRILDI?

Show TV’de ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti dizisi önceki bölümlerinde yayınlanan gerdek gecesi sahnesi nedeniyle ceza aldı. RTÜK'ün kararına göre diziye 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL'lik para cezası verildi. tv100'ün edindiği bilgiye göre tebliğ kararı 15.00'te SHOW TV'ye iletilecek.