Elinde bıçak, çırılçıplak sokakta

Cinnet getiren anne, önce 13 yaşındaki kızını defalarca bıçakladı. Ardından başını gövdesinden ayırıp bir poşete koydu. Çırılçıplak sokağa çıkan kadın, bir elinde kızının kafasının olduğu poşet, diğer elinde bıçakla yürürken polis tarafından yakalandı.

Elinde bıçak, çırılçıplak sokakta

Kan donduran olay Ukrayna'nın Kharkiv kentinde meydana geldi. Adının Tatyana Pianova olduğu açıklanan kadın, henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet getirdi. 13 yaşındaki kızını defalarca bıçakladıktan sonra kafasını kesen kadın, daha sonra bir poşete koyduğu kızının kafasıyla birlikte sokağa çıktı.

Yolda çırılçıplak bir halde yürüyen kadını görenler hemen durumu polise bildirdi. Polis ekipleri Pianova'nın önünü keserek durdurmak isteyince kadın bu kez elindeki bıçakla polisleri tehdit etti. Kısa süren tartışmanın ardından elindeki poşeti yere bırakan kadın polise teslim oldu.

Kadını gözaltına alan polis memurları poşeti açınca dehşetin boyutu ortaya çıktı. 13 yaşındaki küçük kızın kesik başı poşetin içinde duruyordu.

Kızını neden öldürdüğünü açıklamayan kadın, ifadesinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılarak tutuklandı. Mahkeme salonuna üzerine örtülen battaniye ile getirilen Tatyana Pianova, hakime de tehditler savurdu.

Kadının yolda yürüdüğü sırada kardeşinin de kadının evine gittiği ve o sırada yeğeninin başsız bedenini kanlar içinde bulduğu açıklandı.

38 yaşındaki Tatyana Pianova ile birlikte yaşayan kardeşi polise verdiği ifadede evde kız kardeşini göremeyince korkuya kapıldığını ve durumu polise bildirdiğini söyledi.