Kobra Murat torununun fotoğrafını paylaştı, herkes o detaylara odaklandı! "Ben Kobra Murat'ın torunu olmak istiyorum galiba"

Roman şarkıcı ve modacı Kobra Murat lüks ve şaşaalı hayatıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Kobra Murat torununun fotoğrafını paylaştı, herkes üzerindeki altınlara odaklandı.

Kobra Murat torununun fotoğrafını paylaştı, herkes o detaylara odaklandı! "Ben Kobra Murat'ın torunu olmak istiyorum galiba"

Roman şarkıcı ve modacı Kobra Murat geçtiğimiz günlerde Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram'ın Youtube kanalına konuk olmuş ve evinin kapılarını izleyenlere açmıştı. 

Balat'ta yaşayan Kobra Murat'ın evini görenler şaşkına dönmüştü. Lüks ve şaşaa içinde yaşayan ünlü şarkıcının son paylaşımı ise sosyal medyada gündem oldu. 

Kobra Murat torununun fotoğrafını paylaştı, herkes üzerindeki takılara odaklandı. Kullanıcılar yorum yağdırdı. Bir kullanıcının "Ben Kobra Murat'ın torunu olmak istiyorum galiba" yorumu güldürdü. 

Kobra Murat torununun fotoğrafını paylaştı, herkes o detaylara odaklandı! "Ben Kobra Murat'ın torunu olmak istiyorum galiba" - Resim : 1

 

 

Kobra Murat torununun fotoğrafını paylaştı, herkes o detaylara odaklandı! "Ben Kobra Murat'ın torunu olmak istiyorum galiba" - Resim : 2