Koç, boğa, ikizler burçları... Plan yapanlar dikkat

Kasım ayında Yay burcun başlayan yeniayın burçlar üzerindeki etkisi sürüyor. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçları dikkat! Yeni planlar yapmak en uygun zamanlar belli oldu. 3 Aralık günlük burç yorumları...

Koç, boğa, ikizler burçları... Plan yapanlar dikkat

Kasım ayında Yay burcunda başlayan Yeniay burçları nasıl etkiliyor? Planlar yapanlar dikkat! Astrolog Rümeysa Ergüden 3 Aralık 2022 Cumartesi günü burç yorumlarını kaleme aldı.

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık günlük burç yorumları…

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün birbiri ardına bir şey üstünüze gelebilir! Gün, istek ve ihtiyaçlarımız arasında gerilim yaratıyor. Bu gerilim gerek insanları gerekse kendinizi yanlış yorumlamayı çok kolaylaştıracak. Neyse ki, neler hissedebileceğinizi görmek, gerçekten önemli olan şeylere odaklanmanıza yardımcı olacaktır. Su akacak ve yolunu bulacak.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ufukta beklenmedik bir şeyler görünüyor! Geçiminizi sağlamak başlangıçta tahmin ettiğinizden daha kolay olabilir ve gün size birkaç yardım eli sunabilir. Bu ferahlık duygusu, normalden daha fazla harcama yapmanıza neden olabilir, ancak istediğiniz her şeyi elde etmek için biraz daha fazla paraya ihtiyacınız olduğunu fark ederseniz, yardım istemekten korkmayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İlk başta tam olarak anlamasanız bile, insanlar muhtemelen sizin için en iyisini istiyor. Birisi tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu belirleyebilir ve size sunabilir, bu nedenle gerekirse yardım isteme konusunda cesur olun. Siz her zamankinden de sıkı çalışırken başkalarının biraz rahat olması garip gelebilir ancak bu dengeyi korumanızı sağlar.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün şu anda kişisel bakımı vurguluyor. Zihninizi ve bedeninizi rahatlatmak için elinden gelenin en iyisini yapıyor ve çevrenizdekileri de size katmaya uğraşıyorsunuz. Herkes iyi niyetinizi anlamayabilir ve bazıları onların kişisel hayatınıza müdahale ettiğinizi veya bir eleştiri altında olduklarını düşünebilir. Kendinizi nasıl ifade ettiğinize dikkat harcayın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Tutkularınızın peşinden gitmek bir grup çalışması haline gelebilir. Yolunuza çıkması için kimseyi zorlamadığınızdan emin olmanız gerekecek. Bununla birlikte, durumu diplomatik olarak ele aldığınız sürece tam olarak istediğinizi elde etmemeniz için hiçbir neden yok. Topluluk, doğru kişilerden oluşuyorsa, sizi çok daha hızlı bir şekilde çok daha ileriye götürebilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda yavaşlamak, söylemesi yapmaktan daha kolay bir şey olabilir! Gün, size yaşam alanınızı yuva haline getirme ve çeki düzen verme dürtüsü veriyor, ancak bugün aynı zamanda şu anda kariyer sektörünüzde önemli adımlar atılıyor. Profesyonel bir mesele, aniden dikkatinizi çekmenizi gerektirebilir ve sizi kanepeden fırlayıp ev içi ilhamlarınızdan uzaklaşmaya zorlayabilir. Tembelliğe geri dönmeden önce kariyeriniz veya itibarınızla ilgili önemli konularla ilgilenin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün mutluluğu bulmak için uzağa gitmenize gerek yok. Gün, heyecan verici deneyimleri ön kapınıza getiriyor. Bunu göz önünde bulundurarak, eskiye fazla odaklanmış ve yeniye yeterince odaklanmış gibi hissetmenize neden olabilir. Zevklerinizi yenilerini aramak yerine tekrarlamayı seçerseniz kendinizi kötü hissetmeyin. Bir yedek plana sahip olmanın yanlış bir tarafı yok.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bereketlerinizi arttırmak için güzel bir gün. Gün, sizi ve cüzdanınızı şımartmak için elinden geleni yapıyor, ancak yine de finansal bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Büyük bir fatura gelebilir veya belki bir yakınınızın borç alması gerekebilir, ancak muhtemelen kendi ihtiyaçlarınızı ve başkalarının ihtiyaçlarını rahatça karşılamaya fazlasıyla yetecek paranız olur. Makul ama cömert olun.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İnsanlarla birlikte çalışmanız gereken durumlar simdi sizin için zorlayıcı olabilir, oyun sahasının istediğiniz gibi olmadığını veya adil payınızı almadığınızı hissedebilirsiniz. İhtiyaçlarınız konusunda açık sözlü olun, ancak düşündüğünüz kadarını verdiğinizden emin olun. Kimse siz onlara bir şey sunduğunuzda hayır demeyecek. Sizin gerekeni yapmanız ancak daha fazlası sizden bir şeyler eksilttiğinde, dur demeniz gerekiyor.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayalleriniz sizi uzağa götürebilir, ama bu gerçek bir şeylerin pahasına olmamalı. Bu nedenle, dışarı çıkma dürtüsü hissetseniz bile, büyük olasılıkla burada ve şimdi bir şey adınızı anacaktır. Belki bir iş arkadaşınız veya müşteriniz, yalnızca sizin çözebileceğiniz bir sorun yaratır. Sorunu bilinçli bir şekilde halletmek için zaman ayırdığınızda, hayal kurmaya geri dönebilmelisiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kalabalığın götürdüğü yere gitmek şu anda biraz ekstra çaba gerektirebilir. Gün, sizi yalnızca kendinize odaklanmaya teşvik etse bile, insanlar varlığınızı talep edebilir. En azından başkalarına bir şans verin. Eğer onlara izin verirseniz, aslında size sunacakları harika fırsatlara sahip olduklarını fark edebilirsiniz. Muhtemelen bu, her iki tarafa da fayda sağlayacak!

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda dağları yerinden oynatabilirsiniz - ancak bu tür becerilerin bazı ev içi görevleri beklemesi gerekebilir. Yeteneklerinizi sergilemek kolaydır, ancak resmi görevlerinize dönmeden önce söndürmeniz gereken yangınlara dikkat edin. Bir aile üyesi veya oda arkadaşı sizin için bir baş ağrısı yaratıyorsa, bununla başa çıkmaya çalışırken kendinizi tüketmeyin, ancak herhangi bir sorunun yaşamaya devam etmesine de izin vermeyin.