Yılın en şanssız üç burcu belli oldu! 2023'te dikkat...

Aşk, kariyer ve sosyal hayatlarında astrolojinin etkisini merak eden ve burç yorumlarını yakından takip edenlere astrologlardan önemli bir açıklama geldi. 2023 yılının en şanssız burçları belli oldu. Bu burçların 2023 yılını ağlamaklı geçirebileceği ve kendilerini avutmaları gereken bir yıl olduğu kaydedildi. İşte en şanssız üç burç...

Yılın en şanssız üç burcu belli oldu! 2023'te dikkat...

Astrolojiye merakı olanlar ve aşk, kariyer ve sosyal hayatlarında astrolojinin etkisini merak eden vatandaşlar 2023 yılının kendilerine neler getirebileceğini araştırmaya başladı.

Astrologlar tutulmalar ve gezegenler derken yılın en şanssız ve kendilerini avutmaları gereken burçlarını açıkladı. 

İşte 2023 yılının en şansız üç burcu...

Başak burcu

Gururu yüzünden geri adım atmayan başak burçları, yılı kaybettiği arkadaşlarını dostlarını özlemekle geçirecek, 2022 yılında en sevdiği arkadaşlarını kaybettiğini 2023 yılında daha yeni anlayacaklar. Başak burçları biraz geç değer bildikleri için şansızlıkları devreye girecek. Ağlamaklı ve yorgun geçirecekler.

Balık burcu

Şans 2023 yılında da şans onlardan uzak ilerleyecek. Balık burçlarında melankonlik hayata devam. Onları düzeltmenin tek yolu biraz yalnız kalmaları olacaktır. Balık burçları yaşadıkları duygu durumundaki değişimlerden kaynaklı yaşadıkları buhranlar şansızlığa neden olacaktır.

Kova burcu

Sağlık konusunda 2023 yılını zar zor geçirecek olan kova burçları şansızlıkları ayyuka çıkacak. Kendilerine sağlıklı bakmayan kova burçları 2023 yılında sağlıksal bir yıkıma geçecek. Şansızlık işlerinde gitmeyen her şey canlarını sıkacak.

Kaynak: Akşam