Koç burcunda Dolunay haftası! En çok hangi burçlar etkilenecek?

18-24 Ekim Haftasında Gökyüzü Diyor Ki;

Herkesin mutlu, sağlıklı ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini diliyorum.

20 Ekim Çarşamba günü saat 17.57’de Koç burcunun 27 derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Dolunay enerjisi bir konunun gözle görülür bir şekilde ortaya çıkmasını ve tamamlanmasını anlatırken, Koç burcu astrolojide harekete geçmeyi, cesur olmayı ve savaşmayı anlatır. Yönetici gezegeni Mars olduğu için, harekete geçeceğimiz konu istek ve arzularımız olacaktır. Kendi benliğimiz ve bireyselliğimiz daha fazla önem kazanırken, bencillikten uzak tavırlar sergilemeye özen göstermemiz gerekecektir. Mücadeleci ruhumuzun ortaya çıkacağı bu dolunayda, ani ve beklenmedik tepkiler vermemeye, büyük riskler almamaya ve aceleci davranmamaya özen göstermeliyiz. Dolunay’ın Plüton ile yapacağı sert açı, ikili ilişkiler ve kariyer konularında dönüştürücü etkiyi çalıştıracaktır. Karşıtlıktan kaynaklanan gerilim ile ilişkilerde ben-sen çatışmasının yaşanması, bağımsızlık ve bağlanma gelgitleri, kendi fikrinden vazgeçememe, benlik duygusunun ön plana geçmesinden kaynaklanan bencilce tavırlar sergilenmesi ve ego savaşlarının yaşanması gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Bu durumun sonucunda ilişkilerde ani kopuşlar yaşanabilir. Toplumsal bazda ise, baş ağrıları, ateşli hastalıklar, yangın ve patlamalar, kavga ve tartışmalar, askeri hareketliliğin artması, dünya liderlerinin alacağı kararlar neticesinde önemli konular ön plana çıkabilir.

23 Ekim Cumartesi günü, yaşam kaynağımız olan Güneş, Akrep burcuna geçecek ve 1 ay boyunca bu burçta kalacak. Güneş’in Akrep burcundaki seyahati boyunca duygularımızı daha derinden yaşamaya başlayacağız. Sezgilerimiz daha çok artacağı için bir konunun arkasındaki detayları derinlemesine görüyor ve sorguluyor olacağız. Bu nedenle ilişkilerde tutku artarken, güven teması da devrede olacaktır ki bu etkide özellikle kıskançlık konusunda aşırıya kaçmamak, dikkat etmek faydalı olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta sizlerin burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, ilişkiler ve kariyer konularında içsel motivasyonunuzu artıracak ve harekete geçmenizi sağlayacaktır. Sinirsel gerginliklere ve ani öfke patlamalarına dikkat etmenizde fayda var. Hafta sonuna doğru ortak kazanımlar ve finansal konularınız ön plana çıkacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, belirsiz olan ve kafanızda netlik kazanmamış olan konular aydınlığa çıkacaktır. Kendiniz için belirlediğiniz hedefler doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru ikili ilişkileriniz ön plana çıkarken, ilişkilerde kıskançlık konularına dikkat etmelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınız ile aranızda bazı gerginliklerin yaşanması söz konusu olabilir. Yeni sosyal aktivitelerin içinde bulunabilir ve arkadaş çevrenizi değiştirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş hayatınız ve iş sorumluğunuz artacaktır. Taşınma kararı alabilir ve hayatınızın günlük rutinlerini değiştirebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, kariyer hayatınız ve aile yaşantınız arasındaki dengeleri oturtmakta zorlanabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda fevri davranmamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınız ile olan ilişkileriniz hız kazanacaktır. Bu dönemde spora veya yeni bir hobiye başlayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, eğitim ve yurtdışı bağlantılı işleriniz hız kazanacaktır. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Hukuksal bir süreciniz varsa bu konu netliğe kavuşabilir. Ticaret hayatında atacağınız adımlardan olumlu dönüşler alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ev hayatınız ve aileniz ile daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Taşınma kararı veya ev alım satımı gündeme gelebilir.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, finansal durumlar, ortak kazanımlar, vergi, miras, nafaka ve kredi konularınız ön planda olacaktır. Borçların düzenlenmesi için veya yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz. Finansal konularda alacağınız riskleri iyi analiz etmelisiniz. Hafta sonuna doğru seyahat programları yapabilirsiniz, kardeşler ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz de hız kazanabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, ikili ilişkilerinizde önemli konular ortaya çıkacaktır. Sorunlu giden bir ilişkiniz varsa, bitirme kararı alabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde alacağınız riskleri iyi analiz etmelisiniz. Hafta sonuna doğru finansal konular ön planda olacaktır. Yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz, finansal yatırımlarınız için gökyüzü sizi destekliyor olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, iş hayatınız, çalışma koşullarınız ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz ön planda olacaktır. Çalışma koşullarınızı değiştirebilir, yeni iş sorumlulukları alabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizdeki gerginliklere karşı dikkatli olmalı ve sağlık kontrollerinizi yaptırmalısınız. Hafta sonuna doğru kendinizle daha çok ilgilenmeye başlayabilir ve fiziksel görüntünüzü değiştirme kararı alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça hareketlenecek. Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya devam eden ilişkinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Yay burçlarını dolunay enerjisi oldukça destekliyor olacak. Hafta sonuna doğru kendi kabuğunuza çekilebilir ve bilinçaltınızdaki konular ile yüzleşebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, ev, aile yaşantınız ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konular ön planda olacaktır. Taşınma kararı alabilir ve ailenizin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru sosyal yaşantınız hız kazanırken, arkadaş gruplarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, yeni eğitimlere başlayabilir, yeni projelere imza atabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artacaktır. Seyahat programları yapabilirsiniz, trafikte gerginlikten uzak durmanız da faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru kariyer hayatınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay enerjisi ile birlikte, finansal konularınız ön planda olacaktır. Yeni finansal kaynaklar yaratabilir veya yatırım yapma kararı alabilirsiniz. Finansal konularda önünü göremediğiniz durumlar netlik kazanacaktır. Hafta sonuna doğru yurtdışı bağlantılı işleriniz ile ilgili konular hız kazanacaktır.

Dolunay Mottosu: “Ben bana dönünce, içimdeki seni bulurum ve o zaman ruhlarımız
 bir bütün olmayı öğrenir.”