Sahnede küfür etmişti!.. Açıklama yaptı!

Kocaeli Belediyesi'nin düzenlediği festival kapsamında sahneye çıkan İrem Derici, şarkı arasında küfür etti. Belediye konu hakkında açıklama yaparak Derici'ye bir daha iş vermeyeceklerini söyledi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından video paylaştı ve yanlış anlaşıldığını söyleyerek özür diledi.

Sahnede küfür etmişti!.. Açıklama yaptı!

18 Ocak akşamı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği KarFest'te sahne alan İrem Derici, sahnede söylediği sözler nedeniyle sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

"Kalbimin tek sahibine" şarkısını seslendiren Derici, o sırada şarkının meleklerle ilgili bölümünde "Burada olamayan melekler benim g.tümü yesin" dedi. Bu görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Diğer organizasyonlarında İrem Derici'ye yer vermeme kararı alan Kocaeli Büyüşehir Belediyesi bir açıklama yaptı: 

Organizasyonda sahne alan sanatçılardan biri olan İrem Derici'nin konser sırasında doğaçlama olarak yaptığı konuşmalar, kamuoyu ve belediyemiz tarafından tepkiyle karşılanmıştır. İrem Derici'nin sarf ettiği sözler sadece kendisini bağlamaktadır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayıcı şekildeki bu sözler nedeniyle şarkıcı İrem Derici'yi şiddetle kınıyoruz. Bundan sonra düzenleyeceğimiz hiçbir organizasyonda kendisine yer verilmeyeceğini, kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

İrem Derici ise sosyal medya hesabından video çekerek açıklama yaptı. Derici, melek diye bahsettiği kişinin kendi vokalisti olduğunu ve uçağı kaçırıp konsere gelemediği için kızgınlığını böyle ifade ettiğini söyledi. Yanlış anlaşıldığını belirten ünlü şarkıcı, herkesten özür diledi.