Müdür yardımcısından şoke eden savunma! "Çok şık ve dikkat çekiciydi, nefsime yenik düştüm"

Lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiası ila yargılanan müdür yardımcısının savınması şoke etti. Kocaeli'de gerçekleşen olayda müdür yardımcısı savunmasında "Olay tarihinde D.U.’nun kılık kıyafeti çok şık ve dikkat çekiciydi" dedi.

Müdür yardımcısından şoke eden savunma! "Çok şık ve dikkat çekiciydi, nefsime yenik düştüm"

İğrenç olayın adresi Kocaeli'nin Körfez ilçesi... İddiaya göre bir lise de hem müdür yardımcılığı hem de matematik öğretmenliği yapan B.S, farklı tarihlerde 12. sınıf öğrencisi olan D.U'ya cinsel istismarda bulundu. 

D.U.'nun şikayeti üzerine B.S. polis ekiplerince tutuklandı ardından cezaevine gönderildi. 

Olayla ilgili hazırlanan iddianamede D.U. lise öğrencisi olduğunu, pandemi nedeniyle okula sık sık gidemediklerini ancak staj ve kurs sebebiyle haftada 3 gün okula gittiklerini söyledi. Olay tarihinden 2 ay önce B.S'nin kendisini revire çağırarak kitap vereceğini daha sonra kitabı aldığına dair imza atarken B.S'nin kendisine arkadan sarıldığını söyledi. 

B.S., ‘Hocam ne yapıyorsunuz’ şeklinde tepki gösterdim bunu üzerine B.S., ‘Bana hocam deme, seni öğrencim olarak görmüyorum, sen her zaman benim dikkatimi çekiyorsun’ diyerek beni taciz etti. Tekrar tepki göstererek dışarı çıkmak istedim. Bu konuyu kimseye söylememem konusunda uyararak beni bıraktı” dedi.

"'Öğretmenim özlemişim sizi diyerek bana sarıldı"

B.S. iddianamedeki savunmasında ise şunları söyledi, “D.U. benim öğrencimdir ve kendisini 2 yıldır tanırım. Normalde D.U.’nun derslerine girmem ancak kendisinin talebi üzerine diğer öğrencilere kurs verdiğim gibi ona da verdim.

Öğrencilere dağıtılmak üzere üniversite hazırlık kitapları gönderildi. Revirde bulunan bu kitapları öğrencilere dağıtmak üzere öğrencileri çağırdım.

D.U.’ya revirde kitap verdiğimde pandemi dolayısıyla kimse yanımızda yoktu. D.U., bana ‘öğretmenim özlemişim sizi’ diyerek sarıldı, ben de kendisine sarıldım ve revir odasından çıktık” şeklinde konuştu.

"Kıyafetleri çok şık ve dikkat çekiciydi, bir an nefsime yenik düştüm"

“D.U.’nun kılık kıyafeti çok şık ve dikkat çekiciydi. D.U. dışında kursa gelen öğrenci yoktu. Sınıfa girip kendisine ders verdim, birebir anlatmak için de yanına oturdum. D.U. kendisi bana temasta bulununca bir an nefsime yenik düştüm. Sınıftan ayrılmak üzere D.U.’nun yanından kalktık ve gelip bana sarıldı bu esnada da zil çaldı. Sınıfın kapısını kilitlemedim. Teneffüsten sonra 2 öğrenci daha sınıfa geldi. Onlara ders vermeye devam ettim. Kendi rızası dışında herhangi bir cinsel eylemde bulunmadım, suçlamaları kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.