Cezaevinden çıktı... Duruşmasında şahitlik yapan kişiyi vurdu!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, 2016 yılında 'yaralama' suçundan tutuklanan Mehmet E., cezaevinden çıktıktan sonra duruşmasında şahitlik yapan Burhan B.'yi tabancayla vurarak yaraladı.

Cezaevinden çıktı... Duruşmasında şahitlik yapan kişiyi vurdu!

Olay, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşandı. Mehmet E., 2016 yılında 'yaralama' suçundan tutuklanmış ve cezaevine girmişti. Bir süre önce tahliye olan Mehmet E., akşam saatlerinde duruşmasında aleyhinde ifade veren ve şahitlik yapan Burhan B.'nin evinin önüne gitti.

Burada bir süre bekledi ve Burhan B. ile karşılaştı. Mehmet E, iddiaya göre kendisine, "Bunun hesabını soracağım. Yattığımın hesabını öde" deyip para istedi. Burhan B.'nin olumsuz yanıtı üzerine Mehmet E., tabancayla ateş açtı. Burhan B.'nin vücuduna 2 kurşun isabet etti ve kanlar içinde yere yığıldı. Şüpheli Mehmet E. ise kaçtı. 

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından Burhan B. Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedaviye aldı. Olayın ardından polis ekiplerince şüpheli Mehmet E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.