Selin Karacehennem'e gelen soru şaşkına çevirdi: "Kocamın gay olduğunu bilerek evlendim"

Selin Karacehhennem'e yine birbirinden acayip sorular geldi. Bir kadının "Kocamın gay olduğunu bilerek evlendim" sorusu şoke etti.

Selin Karacehennem'e gelen soru şaşkına çevirdi: "Kocamın gay olduğunu bilerek evlendim"

Evlilik terapisti Selin Karacehennem'e gelen bir soru kadın  hayrete düşürdü. Bir kadın "Kocamın gay olduğunu bilerek evlendim ama gay değilmiş kandırıldım. Ne yapmalıyım?" sorusunu sordu. Karacehennem bu soruya çok sinirlendi. 

 Şaşkına çeviren soru

Evlilik ve ilişki terapisti olarak bilinen Selin Karacehennem sosyal medyadan takipçilerinin sorularına verdiği yanıtlarla gündem oluyor. En son bir takipçisinin bekaret sorusuna verdiği cevapla gündem olan Karacehennem bir kadın takipçinin "Kocamın gay olduğunu bilerek evlendim ama gay değilmiş kandırıldım. Ne yapmalıyım?" sorusuna ise çok kızdı.

Selin Karacehennem "Selin Hocam ben kocamla evlenmeden önce onun gay olduğunu bilerek onunla evlendim bu durum benim işime geliyordu. Meğerse kocam gay değilmiş. Normal bir erkekmiş ben şimdi ne yapacağım? Kandırılmış oluyorum, ne yapmalıyım?" sorusunu duyunca şaştı kaldı.

"Kadın kendini düzeltsin"

Ünlü ilişki terapisti bu soruya şu yanıtı verdi: "O ne demek ya! Gay olması mı şartmış evlenmesi için anlayamadım nasıl şeymiş bu böyle. Bir insan gay ne demek? Bana dokunmasın evde kocammış gibi dursun. Adam normalmiş evlilik görevlerini bekliyormuş buna kızmış. Anlamsız kadın kendisini düzeltsin böyle saçmalık olmaz. Bunu duymamış olayım..."