Kocan Kadar Konuş nerede çekildi? Kocan Kadar Konuş filminin oyuncuları ve karakterleri…

Ezgi Mola ile Murat Yıldırım’ın başrollerinde yer aldığı Kocan Kadar Konuş filminde 30 yaşına kadar evlenememiş ve erkeklerle iyi ilişki kuramayan Efsun'la lise aşkı Sinan’ın hikâyesi anlatılıyor. Her izlendiğinde kahkaha dolu anlar yaşatan Kocan Kadar Konuş filminin oyuncuları ve kadrosu...

Kocan Kadar Konuş nerede çekildi? Kocan Kadar Konuş filminin oyuncuları ve karakterleri…

Romantik komedi türündeki Kocan Kadar Konuş filminde Efsun, sonunda Sinan’ı evliliğe ikna ediyor. Ancak işler sonrasında beklediği kadar kolay olmuyor. Kıvanç Baruönü’nün başrolünde yer aldığı Kocan Kadar Konuş filminde; Romina Özipekçi, Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Ebru Cündübeyoğlu, Eda Ece, Begüm Öner gibi önemli isimler yer alıyor.

KOCAN KADAR KONUŞ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Murat Yıldırım ile Ezgi Mola’nın başrollerinde yer aldığı ve yönetmenliğinde Kıvanç Baruönü’nün oturduğu Kocan Kadar Konuş filmi, 2015’te Bolu’nun Göynük ilçesinde çekildi.

GÖYNÜK NEREDE?

İstanbul ve Ankara arasında yer alan Göynük, seneler boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yaptı. Bizans ve Roma ile başlayan ev sahipliği, Osmanlı ile devam etti.

1823’te Bolu'ya bağlanan Göynük, il merkezinin 4 ilçesinden biridir. Yerleşimin hemen hemen yüzde 40'ı vadi yamaçlarında kurulu olan Göynük, Osmanlı dokusunu en iyi koruyabilen ilçelerdendir.

Tarihi güzelliklerinin dışında doğal güzellikleri ile de ön plana çıkan Göynük, kampçıların popüler mekânlarından biridir. Çubuk Gölü, Sünnet Gölü ve Gölbaşı mevkisi, yürüyüş, kamp ve balık avlamak için ideal yerlerdir.

KOCAN KADAR KONUŞ FİLMİNİN KONUSU

30 yaşındaki Efsun (Ezgi Mola) erkeklerde iyi ilişki kuramaz. Yıllar sonra lisedeki aşkı Sinan’la (Murat Yıldırım) karşılaşır. Ailesindekilerin yönlendirmesiyle Efsun, Sinan’ı evlenmeye ikna etmeye çalışır ve sonunda hedefine ulaşır ve çift evlilik kararı alır. Fakat bu süreç söylendiği kadar kolay olmaz…

Kocan Kadar Konuş nerede çekildi? Kocan Kadar Konuş filminin oyuncuları ve karakterleri… - Resim : 2

KOCAN KADAR KONUŞ FİLMİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Efsun: Ezgi Mola
Sinan: Murat Yıldırım
Ferda: Romina Özipekçi
Peyker: Nevra Serezli
Gönül: Gülenay Kalkan
Nur: Ebru Cündübeyoğlu
Ceren: Eda Ece
Merve: Begüm Öner
Tuğçe: Gül Arıcı
Yazar: Muhammet Uzuner
Aslı: Sinem Öztufan
Oktay: İsmail İncekara
Üresin: Emine Gülsüm Göznümer
Türesin: Ayten Mısırlıoğlu
Aysel: Şebnem Sönmez
Mehmet Lütfi: Bora Akkaş
Alpdirek: Burak Topaloğlu
Timur: Cem Kılıç
Mehmet: Enis Arıkan
Murat: Efecan Şenolsun
Burcu: Leyla Erdoğan