Kocası, en yakın arkadaşını hamile bıraktı! Bakın o kadın ne yaptı

Kocasının en yakın arkadaşını hamile bıraktığını öğrenen kadının yaptıklarına tepki yağıyor. Mutlu evliliğinden 3 çocuğu bulunan kadın, arkadaşının bebeğindeki doğum lekesinden bebeğin kocasından olduğunu anlamış...

Kocası, en yakın arkadaşını hamile bıraktı! Bakın o kadın ne yaptı

Hailey isimli kadının, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepki ile karşılandı. Çünkü kendisini en yakın arkadaşı ile aldatan üstelik hamile bırakan kocasının bebeğini kabullenmeyi seçti.

En yakın arkadaşının karnındaki çocuğun, kendi kocasından olduğunu öğrenen kadın büyük bir yıkım yaşadığını ancak yine de bebeğin bakımı konusunda arkadaşına yardım ettiğini dile getirdi. Genç kadının bu hareketi çok sayıda eleştiri aldı.

TikTok'ta paylaşılan bir video, günün en çok konuşulanları arasına girdi. Hailey isimli kadın, hamile olan en yakın arkadaşının doğumunda yanında bulunduğunu ancak doğumdan 3 hafta sonra öğrendikleri nedeniyle dünyasının başına yıkıldığını anlattı.

"Çocuğun benim kocamdan olduğunu öğrendim"

Hailey, arkadaşının karnındaki bebeğin kocasından olduğunu öğrendiğini belirterek, "Şu anda bizim 3 çocuğumuz var. Evliliğimiz de mutlu gidiyordu. Ancak arkadaşımla kocamın bir ilişkisi varmış ve arkadaşım bu ilişkiden hamile kalmış. Doğumdan 3 hafta sonra bu gerçeği öğrendim" ifadelerini kullandı.

"Doğum lekesinden anladım"

Kadın, arkadaşının çocuğundaki doğum lekesinin dikkatini çektiğini ifade ederek, "3 oğlumda da doğum lekesi var. Aynı doğum lekesini arkadaşımın oğlunda gördüm ve bu beni şüphelendirdi. Daha sonra olayın üzerine gitmemle birlikte gerçeği öğrendim" dedi.

Bebeği kabullenmesine eleştiri yağdı

En yakın arkadaşı, kocası tarafından hamile bırakılan kadın, gerçeği öğrendikten sonra da arkadaşına yardım etmeye devam etti. Sosyal medya kullanıcıları, Hailey isimli kadının tavrını eleştiri yağmuruna tuttu. Kocasının hareketinin ahlaki olmadığını savunan kullanıcılar, kadını da duruma tepki göstermemek ve bebeği kabul etmekle eleştirdi.

İşte TikTok kullanıcılarından gelen bazı eleştiriler:

- Yerinde olsam evi terk ederdim

- Bu durumda kocana, dünyayı dar etmen gerekir sen ne yapıyorsun

- Tepkin biraz az olmuş ama yapacak bir şeyin yok

- Kocanın boşamadığını duymak çok sinir verici

- Onunla nasıl hala aynı evde durabiliyorsun