Kocasını genelevde bastı! Birlikte olduğu kadına neler yaptı neler! Görüntüler ağızları açık bırakacak

Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen kadın kocasını adım adım takip etti. Sonrasında ise hiç istemeyeceği bir manzara ile karşılaştı. Kocasını genelevde yakalayan kadın resmen çılgına döndü. Hırsını alamayan kadın kocası ile birlikte olan kadını da dövdü. Görüntüler dehşete düşürdü.

Kocasını genelevde bastı! Birlikte olduğu kadına neler yaptı neler! Görüntüler ağızları açık bırakacak

Tayland'ın Phuket şehrinde meydana gelen olay ülke gündemine oturdu. Bir kadın koacısının kendisini aldattığından şüphelenip cep telefonunda başka bir kadınla fotoğraflarını yakaladı. Daha sonra ise kocasını adım adım takip etti.  Kocasının iş gezisinde olduğunu söylediği bir sırada Pkuhet’in merkezindeki bir geneleve gittiğini gören kadın öfkeden resmen deliye döndü. Genelevi birbirine katan kadın kocasının sevgilisi olduğunu düşündüğü kadını da tekme tokat dövdü.

ÜZERİNDEKİ HAVLUYU AÇIP KADINA AYAĞIYLA BASTI

Seks işçisini bir koltuğa oturtuktan sonra üzerindeki havluyu açan öfkeli eş, önce kadına ayağıyla bastı ardından ise yüzüne tokat atmaya başladı. Seks işçisi ise adamın karısının olduğunu bilmediğini söyleyerek af diledi. Polis şimdi olaya ilişkin olarak soruşturma başlattı.

Kocasını genelevde bastı! Birlikte olduğu kadına neler yaptı neler! Görüntüler ağızları açık bırakacak - Resim : 1