Kocasının cinsel içerikli filmde gördüğünü söylediği Sibel Birsoy’un odasında bulunan şey akıllara zarar

Esra Erol’da ele alınan Sibel Birsoy olayında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kocası Mahmut Birsoy’un cinsel içerikli filmde oynadığını iddia ettiği Sibel Birsoy’un makyaj malzemeleri arasında cinsel içerikli oyuncak bulunduğu iddiası şaşkınlık yarattı.

Kocasının cinsel içerikli filmde gördüğünü söylediği Sibel Birsoy’un odasında bulunan şey akıllara zarar

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programı Sibel Birsoy olayıyla çalkalanıyor. Yayına bağlanan iddiaların odağındaki Mahmut Bey, karısının kendisini daha önce de aldattığını, Fransa'ya çalışmaya gittiği dönemde başka erkeklerle ilişki yaşadığını söyleyerek videodaki kadın ve karısı Sibel'in vücudunda bulunan aşı izi ve bazı başka yara izlerinden tanıdığını belirtti. 

VİDEODAKİ KİŞİNİN KENDİSİNİ OLMADIĞINI SÖYLÜYOR

Konu Sibel'in ailesine intikal ettiğinde ise Mahmut Birsoy hala videodaki kişinin Sibel olduğuna inandığını söylemiş. Fakat Sibel Hanım ısrarla videodaki kişinin kendisi olmadığını ve asla kocasına ihanet etmediğini söylüyor.

"ANNENİN HALİNE BAK"

Bu arada Mahmut Bey, bu videoyu Sibel'in ilk eşinden olan erkek çocuğuna göndermiş ve "Annenin haline bak" demiş. Sibel Hanım'ı en çok yaralayan olaylardan birisi de bu olayın çocuklarına kadar gitmesi olmuş...

OYUNCAK BULMUŞ

Mahmut Bey ısrarla "Videosu saniye saniye, kare kare izledim. Eminim ki o kadın benim eşim Sibel. Makyaj malzemelerinin arasında bir şey buldum." dedi. Esra Erol ise "Oyuncak mı?" diye sorunca Mahmut Bey "Evet" dedi. Böylelikle iddiaların arasına Sibel Hanım'ın cinsel içerikli oyuncağı kullandığı da eklenmiş oldu.