Yetişkin içerik filmlerinin yıldızı Kaoru Kuroki Japonya'da koltukaltı kılları modasını başlattı

Japonya'da yetişkin içerik filmlerinin yıldızı olan Kaoru Kuroki ülkesindeki güzellik algısından rahatsız oldu ve koltukaltı kıllarını popüler hale getirmek için uzun uğraşlar verdi.

Yetişkin içerik filmlerinin yıldızı  Kaoru Kuroki Japonya'da koltukaltı kılları modasını başlattı

Tüm dünyada standart halde şekil alan güzellik algısından rahatsız olan yetişkin içeriklerin film yıldızı Kaoru Kuroki ülkesi Japonya'da bir akım başlattı. 90’lı yıllarda yetişkin filmlerin baş rolünü üstlenen bu kalıpları yıkmayı başardı.

 Kaoru Kurok, yetişkin film sektörüne merak sardı ve bunları sanatsal açıdan değerlendirmeye başladı. Onun geliştirdiği yeni bakış açısı Japonya’da büyük bir merak uyandırdı. Ünlü yönetmen Toru Muranishi’nin filmlerinde yer almaya başlamasıyla birlikte sektöre giriş yaptı.

Muranishi'nin yetişkin filmlerinde oyuncular sahneye girmeden önce kendilerinden bahsediyordu. Kuroki’nin açılış konuşmalarındaki düzgün Japoncası, üst sınıfa ait olduğunu hissettiren üslubu insanların ilgisini çekti. Açılış konuşmasındaki tavırlarından ziyade Kuroki, koltuk altı kıllarını göstermekten çekinmemesiyle de ünlüydü. O dönemde istenemeyn tüylere karşı sert bir bakış açısı hakimdi. Kuroki, insanların söylemlerine aldırış etmeden ülkesindeki güzellik algısını değiştirdi ve bir anda yetişkin film oyuncusundan televizyon programlarına davet edilen bir feminist ünlüye dönüştü.

Kaynak: Mynet