Otomobil kullanırken kendini vurdu!

Şoför, seyir halindeki otomobilde kendini tabancayla vurarak intihar etmek istedi. Kontrolü kaybedince kaymakamın aracına çarpan şahıs, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Otomobil kullanırken kendini vurdu!

Konya'nın Emirgazi ilçesinde akıllara durgunluk veren bir intihar girişimi yaşandı. Otomobil sürücüsü direksiyon başındayken tabancayla kendini vurarak ölmek istedi. O esnada direksiyon hakimiyetini kaybedince kontrolden çıkan aracı kaymakamın makam aracına çarptı.

Edinilen bilgiye göre, Işıklar Mahallesi istikametine otomobiliyle seyir halinde olan A.K., direksiyon başında silahla kendini vurarak intihar girişiminde bulundu. Bu sırada otomobil kontrolden çıkarak olay yerinden geçen Emirgazi Kaymakamı İsmail Demirtaş’ın da içinde bulunduğu makam aracına çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde kendini vuran sürücü A.K. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazada Kaymakam Demirtaş, şoförü Ş.Y. ve koruma polisi Y.Y. kazadan yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.