"Seni MİT'çi yapacağız" vaadiyle günlerce cinsel istismara uğramıştı! Korkunç ifadeler ortaya çıktı

Konya'da lise son sınıf öğrencisini "Seni MİT'çi yapacağız" vaadiyle günlerce kandırıp cinsel istimarda bulunulmuştu. İğrenç olayla ilgili ifadeler ortaya çıktı.

"Seni MİT'çi yapacağız" vaadiyle günlerce cinsel istismara uğramıştı! Korkunç ifadeler ortaya çıktı

Konya'da lise son sınıfı öğrencisi, okulunun müdürü H.A.'nın 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırıp tanıştırdığı evli ve 1 çocuk babası A.M.'nin günlerce cinsel istismarına maruz kaldı. İğrenç olayda ifadeler ortaya çıktı. Okul müdürü "A.M. bizi de kandırdı" derken A.M. ise "Taşıdığım MİT kimliği değil, bir derneğe ait kimlikti. Ben kimseye tecavüz etmedim" dedi.

 MİT mensubu olarak tanıttı, elektrikçi çıktı

Kentteki lisede son sınıfta eğitim gören G.A.'nın, kasım ayı başında derslerinde başarılı olduğu için 'MİT'e memur olarak' alınacağı vaadiyle kandırılarak hayatı karartıldı. İddiaya göre, okul müdürü H.A.'nın, derslerinde başarılı olduğu için 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' diye kandırarak tanıştırdığı, evli ve 1 çocuk babası A.M., G.A.'ya günlerce cinsel istismarda bulundu. G.A.'nın ailesinin şikayeti üzerine kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası A.M., 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

"Seni MİT'çi yapacağız" vaadiyle günlerce cinsel istismara uğramıştı! Korkunç ifadeler ortaya çıktı - Resim : 1

Okul Müdürü H.A.

"Bizi de kandırdı"

Soruşturma kapsamında ifadeler ortaya çıkarken, okul müdürü H.A.'nın “Suçlamaları kabul etmiyorum. A.M. bizi de kandırdı” dediği öğrenildi. Diğer okul müdürü A.S.K. de "A.M. bizi MİT’çiyim, diye kandırdı. Suçlamaları kabul etmiyorum" diye ifade verdi.

"Seni MİT'çi yapacağız" vaadiyle günlerce cinsel istismara uğramıştı! Korkunç ifadeler ortaya çıktı - Resim : 2
Okul müdürü A.S.K.

"Kimseye tecavüz etmedim"

Okul müdürü H.A.'nın tanıştırmasıyla G.A.’yı günlerce istismar eden A.M.'nin, ifadesinde "Taşıdığım MİT kimliği değil, bir derneğe ait kimlikti. Ben kimseye tecavüz etmedim, suçlamaları kabul etmiyorum" dediği ortaya çıktı.

Öte yandan olayın ardından Milli Eğitim Müdürlüğü de Rehberlik Araştırma Merkezi’nden 2 öğretmen görevlendirerek lise son sınıf öğrencisi G.A.’ya psikolojik destek sağlıyor. G.A.’nın isteğine bağlı okul değişikliği de yapılabileceği öğrenildi.