CANLI Konyaspor - Beşiktaş

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Konyaspor deplasmanına konuk oluyor. Beşiktaş, Konyaspor canlı yayın bilgileri belli oldu. İşte Beşiktaş, Konyaspor canlı maç yayını bilgileri ve detayları...

CANLI Konyaspor - Beşiktaş

Beşiktaş, Süper Lig 12. haftasında Konyaspor deplasmanında konuk oluyor. Beşiktaş, Konyaspor karşısında sahadan 3 puan ile ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek ve zirveye bir adım daha yakınlaşmak istiyor. 

Abdullah Avcı yönetimindeki Kara kartallar sezona kötü bir başlangıç yapmış olsada son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 

Konyaspor ile 37. randevu

Beşiktaş ve Konyaspor lig trahinde bugüne kadar 36 kez karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 20'sini Beşiktaş kazanırken 12'sinde berabere, 4'ünde ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

7-0'lık tarihi fark

Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetini, 1992-1993 sezonunda İstanbul'da oynanan maçta 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı.

Konyaspor - Beşiktaş canlı

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Konyaspor - Beşiktaş maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Konyaspor - Beşiktaş maçı canlı olarak bein sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Digiturk Platformu kullanıcıları üyelikleri kapsamında Konyaspor - Beşiktaş maçını canlı olarak beinconnect web adresi üzerinden bein sports 1 şifresiz izleyebilecekler.

Beşiktaş'ın ilk 11'i şöyle

Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Rebocho, Caner, Atiba, Elneny, Diaby, Ljajic, Burak Yılmaz