Köpeğini saç boyasıyla boyadı! Sosyal medyada paylaştı! o görüntülere tepki yağdı!

Çin'de yaşayan ismi açıklanmayan şahıs, sahip olduğu yavru köpeğini kırmızıya boyadı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan şahıs, tepkilerin odağı oldu. Evcil köpeğin sahibi ise bunu daha güzel görünmesi için yaptığını söyledi.

Köpeğini saç boyasıyla boyadı! Sosyal medyada paylaştı! o görüntülere tepki yağdı!

Çin’in güneyinde bulunan Guangdong eyaletinde yaşayan ismi açıklanmayan bir köpek sahibi yavru hayvanının daha güzel görüneceğini düşünerek tüylerinin rengini değiştirmeye karar verdi. Bir leğenin içine su ve boya dolduran adam köpeğini bu boyalı su ile yıkadı. Aynı zamanda bu anları akyıt altına alan kişinin kahkahalarla güldüğü görüntülerin sonunda ise köpeğin son hali paylaşıldı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Köpeğin sahibine adeta tepki yağdı.

Köpeğini saç boyasıyla boyadı! Sosyal medyada paylaştı! o görüntülere tepki yağdı! - Resim : 1

Tepki yağdı

Görüntüleri gören sosyal medya kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu köpeğin sağlığından endişe ettiklerini dile getirdi. Köpeği boyamak için kullanılan saç boyasının zaman içerisinde köpeğin sağlığını olumsuz yönde etkileyeceğini vurguladılar. Köpeğin sahibi ise aldığı tepkilere cevap olarak bir veteriner ile konu hakkında konuştuğunu ve veteriterin boyamasının bir sorun teşkil etmeyeceğini söylediğini belirtti. 

Köpeğini saç boyasıyla boyadı! Sosyal medyada paylaştı! o görüntülere tepki yağdı! - Resim : 2

Uzmanlar önermiyor

İnsanlar için özel olarak üretilen ürünlerin köpek tüyleri için uygun olmadığını belirten uzmanlar bu tarz ürünlerin hayvanlar üzerinde kullanılmasını önermiyor. Bir uzman, “Evcil hayvanların üzerinde insan ürünlerini kullanmak genellikle kötü bir fikirdir. Bu nedenle evcil hayvanlarınızın sağlığı için bu tarz ürünlerden uzak durun” dedi.

Köpeğini saç boyasıyla boyadı! Sosyal medyada paylaştı! o görüntülere tepki yağdı! - Resim : 3

Köpeğini saç boyasıyla boyadı! Sosyal medyada paylaştı! o görüntülere tepki yağdı! - Resim : 4