Köpekbalığı dehşeti! Cinsel organını ve kolunu kopardı

Brezilya'nın okyanus kıyısındaki Piedade plajında, alkolü fazla kaçıran bir adam denize idrarını yapmak isterken köpekbalığı saldırısına uğradı. Köpekbalığı Marcelo Rocha Santos adlı adamın kolunu ve cinsel organını kopararak ölmesine neden oldu.

Köpekbalığı dehşeti! Cinsel organını ve kolunu kopardı

Sahilde Marcelo Rocha Santos'un kan gölü içindeki cesedini gören çevre halkı şoke oldu. 

Talihsiz adam kimsenin görmesini istemediği tuvalet işlemi için ıssız bir yer seçtiği için ağır yaralanan adama yardım eli uzanamadı.Saldırıda cinsel organının bir bölümü, kolunun ise tamamı kopan adam kan gölünün içinde yaşamını yitirdi.

Sudan çıktıktan sonra tuvalet ihtiyacını gidermek için derin olmayan bir bölgeye giden Santos, idrarını yaptığı sırada bir anda köpek balığının saldırısına uğradı.

Çok kan kaybetti, kimse fark etmedi

Saldırısı sırasında cinsel organı ve kasıklarından parçalar kopan adamın kolu da tamamen koptu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Acil olarak hastaneye kaldırılan adam, aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti.

Aynı yerde 12 saldırı olmuş

Piedade plajında, tuvalet olmamasına dikkat çeken talihsiz adaman yakın arkadaşı ise aynı plajda daha önce 12 kez köpek saldırısı yaşandığı hatırlattı.