Korkunç kaza! Gelin dahil 13 kişi öldü

Filipinler’de geleneksel düğün eğlencesinden dönen kız tarafı kaza geçirdi. Bindikleri kamyonun devrilmesi sonucu gelin dahil 13 kişi öldü, 41 kişi de yaralandı.

Korkunç kaza! Gelin dahil 13 kişi öldü

Filipinler’de gelinin de içinde bulunduğu kamyonun devrilmesi sonucu kız tarafından 13 kişi yaşamını yitirdi. 41 kişinin de yaralandığı kazada ölenlerden ikisinin 3-4 yaşlarında oldukları bildirildi. 

Filipinler’in Camarine Sur eyaletindeki San Joaquin kasabasında 15 yaşındaki Bea Lucelo isimli gelin ve ailesi, nişanlısının köyünde yapılan eğlenceye katıldıktan sonra üstü açık bir kamyonla evlerine dönerken, kaza geçirdi.  Her düğün öncesi geleneksel olarak düzenlenen yemekli eğlenceden (Pamamanhikan) dönen kız  tarafı, belediyenin tahsis ettiği kamyonla kaza geçirdi. 

Kasasında 53 yolcu taşıyan kamyonun saat 4 sularında Barangay Tagpucol'daki yokuş aşağı yoldan inerken frenlerinin patladığı ve bir ağaca çarptığı bildirildi. Şarampole yuvarlanan aracın geçirdiği kazada 15 yaşındaki gelin ve iki küçük çocuğun yanı sıra 13 kişinin öldüğü, 41 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Ölen iki çocuğun 4 ve 5 yaşlarında olduğu açıklandı.