Korona döneminin yıldızıydı sonra püf diye ortadan kayboldu! İşte doktor Çilingiroğlu’nun son hali

Koronavirüs döneminin yıldız doktorlarından biri de İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu idi. Canlı yayında yaptıklarıyla adından söz ettiren Çilingiroğlu, korona döneminden sonra bir anda ortadan kayboldu. Uzun süredir paylaşım da yapmayan Çilingiroğlu’nun yakın bir zamanda katıldığı canlı yayında fotoğrafı çıktı. Ünlü doktorun keyfinin yerinde olduğu görüldü.

Korona döneminin yıldızıydı sonra püf diye ortadan kayboldu! İşte doktor Çilingiroğlu’nun son hali

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını Türkiye’de de ciddi yıkımlara neden oldu. Salgın döneminde ekranlardan eksik olmayan doktorlar, adeta verdikleri demeçlerle birbirileriyle yarıştı. O dönem yıldızı parlayan ve hayli medyatik olan doktorlardan biri de Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu idi.

SALGINDAN SONRA PÜF DİYE YOK OLDU

Koronavirüs salgınının hafiflemesinin ardından doktorlar birer birer ekranlardan inerken, artık ekranlarda gözükmeyen isimlerden biri de Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu oldu. ABD’de görevine devam eden Çilingiroğlu, daha sakin bir hayatı tercih etti.

Korona döneminin yıldızıydı sonra püf diye ortadan kayboldu! İşte doktor Çilingiroğlu’nun son hali - Resim : 1

UZUN SÜREDİR PAYLAŞIM YAPMIYOR

Yaklaşık 2 yıldan bu yana sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşımda bulunmayan Çilingiroğlu, kendisini sevenleri de meraklandırdı. Ünlü doktorun bundan kısa bir zaman önce ise katıldığı bir yayından fotoğrafı ortaya çıktı. Çilingiroğlu’nun keyfinin yerinde olduğu görüldü.

İşte o fotoğraf: 

Korona döneminin yıldızıydı sonra püf diye ortadan kayboldu! İşte doktor Çilingiroğlu’nun son hali - Resim : 2