Korona pozitif çıkan baba oğul otobüsten indirildi: 6 bin 300 lira ceza kesildi

Koronavirüs testi sonucunu beklemeden Ankara'dan Şanlıurfa'ya gitmek için yola çıkan baba oğul korona pozitif çıktı. Filyasyon ekipleri tarafından Aksaray'da otobüs durduruldu baba oğul karantinaya alındı.

Korona pozitif çıkan baba oğul otobüsten indirildi: 6 bin 300 lira ceza kesildi

Rahatsızlandıktan sonra koronavirüs testi yaptıran ancak sonucunu beklemeden otobüsle Şanlıurfa'ya gitmek için yola çıkan baba oğul Aksaray'da durduruldu. 6 bin 300 lira ceza kesilen baba oğul bir öğrenci yurdunda karantinaya alındı.

Ankara'da rahatsızlanan Araf A. (48) ile oğlu Aslan A. (23) Kovid-19 testi yaptırdı. Test sonucunu beklemeyen baba ve oğlu memleketleri Şanlıurfa'ya gitmek üzere otobüse bindi.

Aksaray'a yaklaştığı sırada test sonucunun sisteme pozitif şeklinde düşmesi üzerine, durum Aksaray'daki filyasyon ekibine bildirildi.

Filyasyon ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Aksaray Şehirler Arası Otobüs Terminalindeki otobüsten indirdikleri Araf A. ve Aslan A'yı izole alana aldı. Sağlık ekipleri işlemlerinin ardından baba ve oğlunu, ambulansla öğrenci yurduna götürdü. Polis ekipleri, baba ve oğluna karantina kurallarına uymadıkları için toplam 6 bin 300 lira ceza kesti.