Aleyna Tilki: Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım

Korona virüse yakalanan ve iyileşen genç şarkıcı Aleyna Tilki, açıklamalarıyla şoke etti. Yıldız Tilbe'nin ardından genç popçu Aleyna Tilki de, aşı yaptırmayacağını söyledi.

Aleyna Tilki: Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım

Korona virüse yakalanan genç şarkıcı Aleyna Tilki, açıklamalarıyla şoke etti.Tilki, "Aşıya karşıyım. Bir çok kişi koronadan değil ilaç yüklemesinden dolayı ölüyor" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan Aleyna Tilki kısa sürede iyileşerek, eski günlerine döndü. Haftalar sonra Bebek'te görüntülenen Tilki, koronavirüs salgınına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 Snob Magazin'in haberine göre, ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, "İnsanlar Covid-19'dan değil ilaçlar yüzünden ölüyor. Aşıya karşıyım. Eğer saçmalıyorsam yaşıma verin. Zaten sıtma ilacı gibi ilaçlar veriyorlar hastalara... Acaba korona değil de insanlar ilaçtan mı ölüyor?" dedi.

"Koronadan değil ilaç yüklemesinden dolayı ölüyor"

İşte Aleyna Tilki'nin o açıklamaları...

"Maskelerimizi takmalıyız, ilaç verirlerse içmeliyiz, bilmiyorum. Ama benim sezgilerime göre insanların bir çoğu koronadan değil ilaç yüklemesinden dolayı ölüyor.''

''Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. Dünyada ilaç sektörüne de güvenmiyorum.''

 "Bu testlere nasıl güveneceğiz"

Tilki geçtiğimiz günlerde, "12 gündür evden çıkmadım tedbir olsun diye. Yaptırdığım sürüntü testi pozitif. Aynı gün birkaç saat sonra tekrar yaptırdığım kan ve sürüntü testim bu sefer negatif. Aradan 12 gün geçti, bir semptomum bile olmadı. Bu testlere nasıl güveneceğiz" demişti.

"Yüzde 50 yanlış"

Tilki, paylaşımına, "Tüm dünyada yapılan tüm testler bence %50 yanlış! Bu yüzden negatif çıkan negatif olduğuna güvenmesin. Saçma bir hata var bu testlerde. Yanımdaki insanlar da bir negatif bir pozitif bir negatif çıkıp durdu. Aynı gün hem de" notunu ekledi.