Korona virüse yakalanan ünlü oyuncudan sevindiren haber: Tamamen iyileştim

Geçtiğimiz hafta corona virüse yakalandığını açıklayan oyuncu Olga Kurylenko, Instagram sayfasından iyileştiğini duyurdu.

Korona virüse yakalanan ünlü oyuncudan sevindiren haber: Tamamen iyileştim

Olga Kurylenko, corona virüsün neden olduğu Covid 19 hastalığının semptomlarından tamamen kurtulduğunu da yine Instagram sayfasından duyurdu. Kurylenko, dört yaşındaki oğlu Alexander Max Horatio ile birlikte evirde şömine başında çekilen bir fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı. 

"Ateşim vardı ve başım çok ağrıyordu"

Olga Kurylenko paylaşımına dün İngiltere ve bazı ülkelerde kutlanan Anneler Günü nedeniyle iyi dileklerini belirterek başladı. Ardından da yaşadıklarını anlattı: "Tamamen iyileştim. Bir hafta boyunca kötü hissediyordum, çoğunlukla yataktaydım ve uyudum. Ateşim vardı ve başım çok ağrıyordu. İkinci hafta ateşim düştü fakat hafif bir öksürük başladı, çok yorgun hissettim. İkinci haftanın sonuna kadar kendimi tamamen iyi hissetmeye başladım."

Rol aldığı James Bond serisinden Quantum of Solace ile kariyerinde yükselişe geçen Kurylenko hala sabahları biraz öksürdüğünü ancak iyileştiğini ve gayet iyi hissettiğini belirtti. 

Rol aldığı James Bond filmi Quantum of Solace ile kariyerinde yükselişe geçen eski model yeni oyuncu Olga Kurylenko, korona virüsün neden olduğu Covid- 19 hastalığına yakalandığını da geçen hafta Instagram sayfasından duyurmuştu.

"Neden hastanede değilim?

Kurylenko, mesajına kendisine iyi dileklerini gönderen herkese teşekkür ederek başladı. Sonra da kendisine corona virüs ile ilgili olarak en çok yöneltilen soruları yanıtladı.

Evinde izolasyonda olduğunu belirten oyuncu önce "Neden hastanede değilim?" diye başladı ve bu kısmı şöyle anlattı: "Çünkü hastaneler sadece yaşam mücadelesi veren hastaları kabul ediyor, eğer doğru anladıysam. Eğer daha da kötüleşirsem ambulans çağırmam söylendi bana" diye yazdı.

Kurylenko, ateşi 39 dereceye çıktıktan sonra çağırdığı ambulansla götürüldüğü hastanede test yapıldığını belirtti. Oyuncu, boğazından alınan sürüntü örneğiyle test yapıldığını anlattı. Olga Kurylenko, korona virüsü nereden kaptığına yönelik soruya da "Bilmek mümkün değil. Her yer olabilir" diye yanıt verdiği. Bindiği taksiden bile almış olabileceğini belirtti.

Oyuncu, ateşinin bir hafta boyunca 38 derece olduğunu zaman zaman 38.5'a çıktığını belirterek "Bugün düştü" diye yazdı.