Entübe edilen Sadakatsiz'in yıldızı Burak Sergen'in nişanlısından üzen paylaşım!

Korona virüse yakalandıktan sonra entübe edilen Sadakatsiz'in yıldızı Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal'ın son paylaşımı yürek burktu. İşte Ünsal'ın o paylaşımı...

Entübe edilen Sadakatsiz'in yıldızı Burak Sergen'in nişanlısından üzen paylaşım!

Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile paylaştığı Sadakatsiz dizisinin setinde koronavirüse yakalandıktan sonra hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan dizinin Haluk Güçlü'sü Burak Sergen entübe edilmişti.

Ünlü oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Ünlü oyuncunun oğlu Cansın'ın da virüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Burak Sergen'in bir haftadır yoğun bakımda tutulduğu ve solunum güçlüğü sorununun devam ettiği öğrenilmişti. Burak Sergen'in daha iyi solunum yapabilmesi için entübe edildiği açıklandı.

Usta oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal'ın sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı son paylaşımı ise yürek burktu. Ünsal, hayatını geri istediğini söyledi.

Entübe edilen Sadakatsiz'in yıldızı Burak Sergen'in nişanlısından üzen paylaşım! - Resim : 2

Ünsal paylaşımında, "Başka bir hayat yaşıyorum şuan sanki, başkasın ait olan. Ya da paralel evrendeki ben'in hayatını. Ben zaten normalinde devam eden hayatımı geri istiyorum" mesajını yazdı.