Koronavirüs uygulaması Hayat Eve Sığar önemli bir güncelleme aldı

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni tip koronavirüs uygulaması olan ve bulunduğunu bölgede korona virüs risk düzeyini gösteren Hayat Eve Sığar uygulaması önemli bir güncelleme aldı.

Koronavirüs uygulaması Hayat Eve Sığar önemli bir güncelleme aldı

Sürekli olarak can almaya devam eden yeni tip koronavirüs için Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz haftalarda Hayat Eve Sığar uygulamasını kullanıma sundu.

Android ve iOS platformlarında olan uygulama, halen bilmeyenler için salgın konusunda bilgi almak adına en iyi çözüm konumunda yer alıyor. Uygulama “Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşlarımızı yeni tip koronavirüsü konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve yaşanabilecek salgın hastalık ile ilgili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilmiştir” şeklinde tanıtılıyor.

Hayat Eve Sığar uygulaması, yapılan güncelleme ile artık genel koronavirüs yoğunluk haritası da sunuyor. Bu sayede kişiler il il detaylara bakabiliyor. Buna ek olarak uygulamaya yakınlarım sekmesindeki kişilerin riskli bölge kontrolü ve Bluetooth teknolojisi ile kişiler arası etkileşim durum takibi özellikleri de eklenmiş durumda.

Geri bildirimler ile birçok hatadan kurtulan uygulama, şu an çok daha gelişmiş bir seçenek oluşturuyor.