Koronavirüse yakalanan Fulden Uras kimdir, kaç yaşında, nereli? Fulden Uras hastalığı ne, kanser mi?

Yıllardır kanserle mücadele eden ve koronavirüse yakalanan Fulden Uras'ın hayatı merak konusu oldu. Hastalığı yeniden nükseden ünlü şarkıcı Fulden Uras kimdir, kaç yaşında, nereli? Şimdi de koronavirüse yakalanan Uras, sevenlerini korkuttu. Fulden Uras hastalığı ne, kanser mi? İşte hayatı...

Koronavirüse yakalanan Fulden Uras kimdir, kaç yaşında, nereli? Fulden Uras hastalığı ne, kanser mi?

Bensiz Olsun, Aşkından Ölmem mi Lazım?, Birileri Gelse gibi şarkılarla 2000'li yıllara damgasını vuran güzel şarkıcı Fulden Uras, koronavirüse yakalandı. Bunun üzerine ünlü şarkıcının hayatını merak edenler Fulden Uras kimdir, kaç yaşında, nereli? gibi soruları aratmaya başladı. Uzun yıllardır kanserle mücadele eden ünlü şarkıcı, geçtiğimzi günlerde hastalığının yeniden nüksettiğini söylemişti.  53 yaşındaki Fulden Uras'ın sağlık durumu merak edildi.  Fulden Uras hastalığı ne, kanser mi? İşte biyografisi...

Koronavirüse yakalanan Fulden Uras kimdir, kaç yaşında, nereli? Fulden Uras hastalığı ne, kanser mi? - Resim : 1

FULDEN URAS KİMDİR?

Fulden Uras, 6 Haziran 1968'de İstanbul'da dünyaya geldi. Biz onu Erkekçe dergisine verdiği cesur pozlarla tanıdık. Uras, 1986 senesinde Ah Bu Kadınlar'ın başrolünde ilk kez kamera karşısına geçti. Sezer İnanoğlu ve Vatan Şaşmaz ile uzun süreli birliktelik yaşadı. 1974 senesinde anneannesi Sevinç Gülle, Nuri Alço ile kısa süren bir evlilik gerçekleştirdi. 1991'de “assolist” olarak sahneye çıktı ve 1995'te ilk albümü Belliydi Zaten'i çıkardı. Bağırsak kanserine yakalandı; uzun süre tedavi gördü.

Koronavirüse yakalanan Fulden Uras kimdir, kaç yaşında, nereli? Fulden Uras hastalığı ne, kanser mi? - Resim : 2

FULDEN URAS HASTALIĞI NE, KANSER Mİ?

Yıllardır kanser tedavisi gören ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde kanserin tekrar nüksettiğini ve tekrar ameliyat olacağını açıklamıştı. Uzun yıllardır baüırsak ve meme kanseri ile mücadele eden Fulden Uras, yaptığı bir paylaşımda da koronavirüse yakalandığını şu sözlerle açıklamıştı: 

"Evde dört kişi pozitifiz. Bizle yakın zamanda temas kuran herkes lütfen en kısa zamanda test yaptırsın. Allah'tan oraya buraya çok gitmedik. Umarım bu süreci kazasız, belasız atlatırız."