Koronavirüsten öldü! Çocuğu da doktorluğu kazandı

Koronavirüs tedavisi görürken sağlık durumu ağırlaşan Dr. Gök hayatını kaybetti. Vedat Gök'ün teyzesi Hacer Yazgan, talihsiz doktorun daha önce 13 kardeşi de hayatını kaybettiğini, bir çocuğunun da bu yıl doktorluğu kazandığını söyledi.

Koronavirüsten öldü! Çocuğu da doktorluğu kazandı

Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi’nde Radyoloji uzmanı olarak görev yapan Uzman Dr. Vedat Gök, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Korona virüsten ölen Vedat Gök'ün bir çocuğunun da bu yıl doktorluğu kazandığı öğrenildi.

Vedat Gök'ün teyzesi Hacer Yazgan, hayatını kaybeden Gök'ün daha önce 13 kardeşini birden küçük yaşta kaybettiğini söyledi. Vedat Gök'ün diğer kardeşlerinin 1.5 ila 3 yaş arası ateşli hastalıklar sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Teyze Hacer Yazgan, yeğeni Vedat Gök'ün de hasta olduğu haberini alınca üzüldüklerini söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz O'na akıl danışıyorduk. Amcamın kızı korona virüs olmuştu. O da bize bol su içsin, şunu yapsın falan diye yol gösteriyordu. Sonra bir haber geldi. Hasta olduğunu söylediler. Telefonla aradık ama başkası çıkıyordu. Kendisiyle görüşemedik. Gelini aradım. Vedat'ın korona virüs olduğunu söyledi. Evde 1 hafta yatmış. Ateşi çıkmış. Evde annesi ve çocukları olduğu için hastaneye gitmiş. Sonra çok kötü olmuş. Hastanede doktorlar bakmış. Çok kötü olunca komaya girince Ankara'ya götürmüşler. Ankara'da vefat etti. Üç çocuğu var. İki erkek bir kızı var. Çocuğunun biri bu sene doktorluğu kazandı. Kızı İstanbul'da mimarlığı okuyor. Bir çocuğu da lise son sınıfta okuyor. Çocukları da çok terbiyeli. Çok üzgünüz."