Survivor Ekstra'dan kötü haber! Kararı Furkan Dede duyurdu

Acun Ilıcalı'nın sevilen programlarından Survivor Ekstra'da yorumları ile gönüller taht kuran Semih Öztürk'ün ipi çekildi mi? Semih Öztürk'ün eşinin yaptığı bir paylaşımın Acun'u çok kızdırdığı haberi gelmişti. İşte Survivor Ekstra'da Semih Öztürk için verilen karar...

Survivor Ekstra'dan kötü haber! Kararı Furkan Dede duyurdu

Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk'ün birkaç gündür yayına çıkmaması merak konusu olmuştu. Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un paylaşımı sebebiyle kovulduğu iddiası konuşulurken, Furkan Dede merakla beklenen sorunun yanıtını açıkladı. Semih Öztürk, Survivor Ekstra'da olmayacak.

 Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un Twitter'da yaptığı "Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim" paylaşımından Acun Ilıcalı'nın hayatını kaybeden sağ kolu Alpay Kazan'ı hedef aldığı ileri sürüldü. Öztürk'ün programa çıkmaması da Matur'un paylaşımından dolayı olduğu ileri sürülmüştü.

Semih Öztürk'ün eşinin paylaşımı Acun Ilıcalı'yı kızdırdı mı?

Semih Öztürk'ün karısının Alpay Kazan paylaşımının Acun Ilıcalı'yı kızdırdığı iddiası vardı. Semih Öztürk'ün bu paylaşım sonrası kovulduğu konuşulurken haberi Furkan Dede verdi.

"Semih Öztürk bu sezonda bizimle birlikte olmayacak"

Furkan Dede açıklamasında "Bugün netleştiği için söylüyorum ; Semih Öztürk bazı yaşanan özel sebeplerden ötürü bu sezon bizimle birlikte olamayacak" dedi. Kaynak: Haberler