Kötü komşu huzur bırakmadı

Adıyaman’da 3 yıl önce kapı komşuları aralarında başlayan tartışma büyüyerek akıl almaz bir kavgaya dönüştü. 20 defa karakolluk olan Dündar ailesinin şimdi can güvenlikleri bile yok...

Kötü komşu huzur bırakmadı

"Kötü komşu ev sahibi yapar" derler, ancak Adıyaman'da durum farklı aileler dert sahibi oldu.

İddiaya göre kavgalı oldukları komşuları diğer ailenin engelli çocuklarına saldırarak bıçakla korkuttu.

Belalı komşunun çocuklara saldırdığı anlar. Dairenin girişine takılan güvenlik kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

Daire koridor ikiye bölündü

3 yıl önce taşındıkları evlerinde bir türlü huzur bulamayan Dündar ailesi karşı dairelerinde yalnız yaşayan komşusu ile 20’den fazla kez karakolluk oldu. Hayatları kabusa dönen aile dairenin  girişine güvenlik kamerası ve alarm kurdurttu.

Aralarındaki düşmanlığın büyümesi ve bu durumdan rahatsız olan apartman sakinleri koridoru ikiye böldü.

Ancak iki komşunun kavgasına bu durum da yeterli olmadı. İddiaya göre R.K isimli kadın Dündar ailesinin biri engelli olan 3 çocuğunu bıçak çekerek korkuttu. Bu durumdan etkilenen ailenin engelli kızı annesi olmadan eve girip çıkamıyor.

Anne Medine; "17 yaşında olan engelli kızım var. Korktuğu için kızım okula da gitmek istemiyor. Gece ağlayarak uyanıyor. Evden çıkarken, okuldan gelirken, camdan veya kapıda kendisini bekliyorum, yoksa yukarı çıkmıyor” dedi.

Komşu kavgası cep telefonları kamerasına da yansıdı

Cep telefonuna yansıyan kavgalardan birinde R.K isimli kadın dündar ailesinin üzerine elinde bıçakla yürüyor ve hakaretlerde bulunuyor.

Bir başka görüntülerde ise kapılarına terlikle vuruyor.