Koyun otlatan Kemal'in yüzünü pitbull parçaladı

Aksaray'da kardeşleriyle koyunlarını otlattığı sırada sahipsiz bir pitbull cinsi köpek tarafından hastaneye kaldırılan 12 yaşında Kemal Atak, yüzünden ve ayaklarından yara aldı. Hastaneye kaldırılan küçük çocuk, hemen tedavi altına alındı.

Koyun otlatan Kemal'in yüzünü pitbull parçaladı

Geçtiğimiz pazartesi günü Altınkaya Köyü'nde meydana gelen olayda, evlerinin yakınında, 5 kardeşiyle koyun otlatan Kemal Atak'a, sahipsiz pitbull cinsi köpek saldırdı. Kardeşlerinin müdahalesiyle kurtulan Kemal, köpeğin ısırması sonucu ayakları ve yüzünden yaralandı. İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kemal, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Koyun otlatan Kemal'in yüzünü pitbull parçaladı - Resim : 1

BAŞIBOŞ ŞEKİLDE KÖYE BIRAKILMIŞ 

Tedavisi süren ve yaşadıklarını anlatan 7'nci sınıf öğrencisi Kemal Atak, “Köyde evimizin yakınlarında kardeşlerimle koyun otlatırken, başıboş şekilde köyümüze bırakılan pitbull cinsi köpek bize saldırdı. Kardeşlerim olmasaydı beni daha kötü yapacaktı. Kardeşlerim köpeğin boğazındaki ipten çekerek beni ayaklarımı ısırırken kurtardı'' diye konuştu. 

Koyun otlatan Kemal'in yüzünü pitbull parçaladı - Resim : 2

KÖYDE YAŞANAN İLK KÖPEK SALDIRISI DEĞİL

6 çocuk babası Zeki Atak ise “Başıboş köpeklerin sorumsuzca kendi başını bırakılmasını istemiyoruz. Daha önce de köyümüze başı boş köpekler bırakıldı. Bu sefer çocuğuma saldırdı. Gerekli merciler bu konuda bir önlem alsın. Bu köpeği bırakan kişilerden şikayetçiyiz. Van ilimizde 10 yaşındaki bir çocuğumuz da başıboş köpek saldırısı sonucu vefat etti. Sorumsuzca sokaklara bırakılan köpekler sıkıntı doğuruyor'' dedi.