95 yaşındaki İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, hastaneye kaldırıldı

Programlarını iptal ederek İngiltere'yi büyük endişeye sürükleyen Kraliçesi II. Elizabeth'ten kötü haber geldi. 95 yaşındaki İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, hastaneye kaldırıldı.

95 yaşındaki İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, hastaneye kaldırıldı

Buckingham Sarayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "95 yaşındaki İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth hastanede tedavi altına alındı." ifadeleri yer aldı. Açıklamada ayrıca Kraliçe'nin çarşamba gününü dinlenerek geçirdiği de belirtildi. İngiltere basınında yer alan haberlere göre ise; Kuzey İrlanda seyahatinin iptalinin koronavirüsle ilgili olmadığı bilgisine de yer verildi. 

Kuzey İrlanda gezisini iptal etmişti

Kraliçe'nin Kuzey İrlanda seyahati de bu kapsamda iptal oldu. Ayrıca Saray, Kraliçe II. Elizabeth'in birkaç gün dinlenmesi yönünde doktorların verdiği tavsiyeleri 'gönülsüzce' kabul ederek ziyareti iptal ettiğini duyurdu.

İngiliz basının gözü kraliçede 

İngiliz basınında yer alan flaş gelişmeye göre; II. Elizabeth, çarşamba gününü hastanede geçirdi.

II. Elizabeth, Covid mi oldu? 

Basında yer alan bir başka habere göre ise; Kuzey İrlanda seyahatinin iptalinin koronavirüsle ilgili olmadığına da yer verildi.

Buckingham Sarayı'ndan resmi açıklama

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, "95 yaşındaki İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth hastanede tedavi altına alındı." ifadeleri yer aldı. Açıklamada ayrıca Kraliçe'nin çarşamba gününü dinlenerek geçirdiği de belirtildi.