Kraliçe'nin cenaze töreninde şoke eden görüntü! Bir anda yere yığıldı

Kraliçe II Elizabeth'in cenaze töreninde şoke eden bir görüntü yaşandı. Kraliyet muhafızlarından biri bir anda yere yığıldı.

Kraliçe II Elizabeth'in ölümü başta Birleşik Krallık olmak üzere tüm dünyayı üzdü. Kraliçe'nin cenaze töreni gerçekleşirken, şoke eden bir olay yaşandı. Tören esnasında kraliyet muhafızlarından biri bir anda yere yığıldı. Bayılan muhafıza anında müdahale edildi. 

Sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı

Westminster Hall'da gerçekleşen tören esnasında birden bayılıp yere düşen muhafız herkesi korkuttu. Viral olan ve canlı yayından alındığı bildirilen video görüntülerinde, siyah bir üniforma giymiş ve bir asa tutan muhafızın, Kraliçe'nin tabutunun oturduğu yükseltilmiş podyumda ayakta dururken tökezler gibi olduğu görülüyordu.

Kraliçe'nin cenaze töreninde şoke eden görüntü! Bir anda yere yığıldı - Resim : 1

Muhafızın bayıldığı anlar herkesi korkuttu

Dengesiz bir şekilde sallandıktan sonra aniden yüzükoyun yere yığılan muhafızın bayıldığı anlaşıldı. Paylaşılan görüntülerde, törendeki kalabalığın da nefesinin kesildiği, şaşkınlık gösteren sesli ifadelerinden anlaşılıyordu.

Anında müdahale edildi

İki adamın yardım etmek için ona koşmasının ardından, canlı yayının hızla askıya askıya alındığı ve kısa süre içinde nöbet değişimi yapıldığı bildirildi. Muhafızın sağlık durumuna ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.