Kraliyetten ayrılan Prens Harry'nin yeni işi belli oldu

Amerikalı oyuncu ve manken Meghan Markle ile 2018 yılında dünyaevine giren Prens Harry, yakın zamanda İngiliz Kraliyet ailesindeki görevinden ayrıldı. Verdiği röportaj ile dünya gündemine oturan Prens Harry yeni işini buldu.

Kraliyetten ayrılan Prens Harry'nin yeni işi belli oldu

Son dönemde Kraliyet Ailesi ile yaşadıkları gerginliklerle gündeme gelen Prens Harry'nin yeni işi belli oldu. Ruh sağlığı ve sağlıklı yaşam konularında faaliyet gösteren bir şirkette müdür yardımcılığı yapacağı öğrenilen Prens Harry, "Ben insanların yaşamlarında bir etki yaratmak istiyorum" dedi.

Kraliyetten ayrılan Prens Harry'nin yeni işi belli oldu - Resim : 1

NETFLİX VE SPOTİFY İLE ANLAŞMAK ZORUNDA KALDI

Daha önce maddi olarak zorda kaldıkları için Netflix ve Spotify ile anlaşma yapmak zorunda kaldıklarını açıklayan Prens Harry, Silikon Vadisi’nde kurulan yeni bir girişimde yönetici olarak işe başladı.

Kraliyetten ayrılan Prens Harry'nin yeni işi belli oldu - Resim : 2

MÜDÜR YARDIMCILIĞI YAPACAK

Antrenörlük, sağlıklı yaşam ve akıl sağlığı üzerine uzmanlaşan BetterUp Inc. isimli şirkette yönetici olarak görev almaya başlayan Sussex Dükü’nün Chief Impact Officer, yani Etkiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olacağı kaydedildi.

Kraliyetten ayrılan Prens Harry'nin yeni işi belli oldu - Resim : 3"İNSANLARIN YAŞAMLARINDA ETKİ YARATMAK İSTİYORUM"

Yeni görevinde ürün strateji kararları, yardım kuruluşlarıyla iletişim ve sözcülükten sorumlu olacağını kaydeden Harry, "Ben insanların yaşamlarında bir etki yaratmak istiyorum. Proaktif antrenörlük ve mentorluk insanların gelişmelerinde sınırsız olanak sağlıyor ve farkındalığı artırarak daha iyi bir yaşam sunuyor" ifadelerini kullandı.