Rapçi Uzi, Kocaeli konserinde bir hayranını yumrukladı

Krvn (Kardeşim Helikopter) şarkısıyla üne kavuşan Rapçi Uzi, Kocaeli konserinde bir hayranı ile gerginlik yaşadı. Uzi lakaplı Utku Yalçınkaya'nın hayranına yumruk attığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Rapçi Uzi'nin Kocaeli konseri sırasında bir hayranı ile yaşadığı gerginlik sosyal medyada gündem oldu. Genç rapçi, bir süre tartıştıktan sonra sinirlerine hakim olamayıp hayranının üzerine atladı.

Uzi'nin hayranına yumruk attığı anlar konsere gelenler tarafından anbean kaydedildi. Genç rapçiye tepkiler çığ gibi büyüyor. 

Rapçi Uzi, Kocaeli konserinde bir hayranını yumrukladı - Resim : 2Kavga sonrasında açıklama yaptı

Sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yapan Uzi, "Kocaeli konserimde yaşanan olaylarla ilgili bazı haber siteleri ve sosyal medya hesapları olayları çarpıtıp bizi izlemeye gelen kardeşlerime saldırdığımı yazıyor. Beni tanıyanlar hiçbir şey yokken kavga etmeyeceğimi bilir.

Olayın aslı videolarda da görüldüğü gibi dinleyicim olan bir kardeşime mekanın güvenlik görevlisi tarafından haddini aşarak şiddet uygulanmasıydı.Sözlü olarak duruma tepki gösterdim. Ancak hemen akabinde yine bir güvenlik görevlisinin ekip arkadaşımı darp ettiğini gördüm. Görür görmez müdahalede bulundum." açıklamasında bulundu.